Copy

Programmet er spikret

Hovedlinjene har vært klare lenge, men for å kunne gi deg det siste og mest oppdaterte innholdet, spikrer vi aldri konferanseprogrammet før i siste liten. Nå er det altså klart: 
På Tek-konferansen i Strømstad 22.-24. mai kan du blant annet se fram til følgende:


Ekom-planen: Luftig visjon eller flaut mageplask?
Statssekretærene Paul Chaffey og Reynir Jóhannesson, Telenors Berit Svendsen, Telias Abraham Foss og Nkom-sjef Torstein Olsen deler sine perspektiver på det norske telemarkedet.

Vi avgjør dekningskrigen
Vi offentliggjør resultatet av landets største uavhengige dekningstest, og går i dybden på dekningsspørsmålet. Hva er egentlig dekning? Hva viser dekningskartet? Hva slags betydning har håndsettene for dekningsopplevelsen?

Show me the money!
Lokale fiberoperatører har fått mye kritikk for sine forretningsmodeller opp gjennom årene. Samtidig viser flere bredbåndsleverandører til marginer andre bare kan drømme om. Vi dedikerer en hel sesjon til hvordan man leverer god lønnsomhet på fiber, og hvordan man gjør selskapet attraktivt før et salg.
Teknisk sesjon
Teknisk sesjon prøver å adressere flere av de mest spennende og utfordrende temaene for dagens telebransje. Hva skal til for å få 5G? Hva er beste praksis for fiberutbygging? Hvilke muligheter ligger i koaks og kobber? Og trenger forsvaret egne mobiltjenester?

En perfekt storm i TV-markedet
Fortsatt spår alle analytikere at lineær TV skal leve lenge blant oss. Idet vi går inn i sommeren 2016, tegner det seg imidlertid et annet bilde: I løpet av året forsvinner koblingssalget, stadig flere strømmer sitt eget innhold, og seertallene til de tradisjonelle kanalene faller markert. I et marked som utvikler seg i en rivende fart finnes det alvorlige trusler, men også store muligheter for den som kan snu seg raskt. Er fiber det nye bakkenettet? Hvem skal sørge for norsk innhold på norske skjermer i framtida? Får vi se flere tøffe forhandlinger av typen vi så mellom TV Norge og Canal digital i vår?

I tillegg har vi laget en mini-sesjon med foredrag som er så nyttige at du bare må få dem med deg.


Sees vi?
Store deler av konferansen kjøres med to parallelle sesjoner. Det kan derfor lønne seg å være flere dersom man vil ha med seg alt. Hotellet er i ferd med å fylles opp, så har du ikke bestilt ennå, er det lurt å gjøre det nå.

Tek-konferansene har lenge vært bransjens viktigste møteplass. Nå har vi flyttet konferansen på land. I år til Strømstad Spa, i vannkanten 1,5 timer fra Oslo.

Ikke gå glipp av sjansen til å møte kolleger, kunder og partnere, snakke fag og utveksle nyttige erfaringer. Den sosiale rammen er en populær bonus på toppen av et bredt faglig program.

Vi sees i Strømstad!

 


PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 13.30 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Sted: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Transport:  Vi setter opp leiebuss Oslo S mandag 23. kl 08.00. Vennligst send oss en mail hvis du ønsker ta del av dette tilbudet. 

Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med Ingela Schöldtz


Følg oss på facebook

 
KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS/
Inside Telecom


Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560