Copy
Den store dekningskrigen
Alle operatørene kan ikke ha det beste nettet, likevel vil de gjerne ha oss til å tro at de har det. Så hvem har rett?
Tek-konferansen presenterer «Den store dekningskrigen» - og kanskje en fasit.


Det bygges mobilnett så det gnistrer etter. Antallet nye basestasjoner overgås bare av mengden reklamefilmer - et bombardement som er så heftig at vi sveiseblinde famler oss inn i nærmeste nettbutikk og shopper på måfå, bevisstløse i handelsøyeblikket.

Telenor er ikke lenger den enerådende dekningskongen på basestasjonshaugen, nå pustes selskapet i nakken av et aggressivt Telia som har definert hele Norden som sin hjemmebane.

Så hvem har det beste nettet? På Tek-konferansen presenteres resultatet av landets største, redaksjonelle test av mobilnettene.

Det handler om milliarder av kroner, joda, men aller først handler det om hvorvidt du kommer igjennom til SFO når du fortvilet ringer for å si at du er forsinket.
Dessuten:
  • Ingen gransker mobilnettene mer inngående enn forskerne ved Simula. Hør deres dom!
  • Nasjonal kommunikasjonsmyndighet har en skattkiste full av gullfrekvenser. Når skal den graves opp fra sitt skjulested?
  • Vi utfordrer operatørene til debatt, og ber dem fortelle oss sannheten en gang for alle: Tror dere på deres egne reklamekampanjer?
Bli med, bli klok!


 


PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 13.30 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Sted: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Golf: For de som tar turen ned på søndagen gjentar vi suksessen med hyggelig golfopplevelse med bransjekollegaer etterfulgt av en sosial og uhøytidelig grillaften ved vannkanten. Turneringen starter søndag kl 13.00. Vi har totalt 80 plasser og det er først til mølla som gjelder. Vi legger opp til en sosial spillerform med 2-mannslag (scramble) og alle deltakere får en sponset golfjakke. Takket være våre sponsorer er turneringen kostnadsfri. Mer informasjon finner du her

Transport:  Vi setter opp leiebuss Oslo S mandag 23. kl 08.00. Vennligst send oss en mail hvis du ønsker ta del av dette tilbudet. 

Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med Ingela Schöldtz


Følg oss på facebook

 
KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS/
Inside Telecom


Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560