Copy
Olje og klima:
Hvor mye kan bransjen slippe ut? 


Rystad Energy forsøker å gi svaret på TU Oil Summit. 
 
Klimabudsjett, utslippsbudsjett og togradersmål. Det snakkes mye om kutt i utslipp i etterkant av Paris-avtalen. Men hva betyr det egentlig? Hva ligger i potten? Hvor mye kan olje- og gassbransjen faktisk slippe ut? Hvilke muligheter gir det? Og finnes det teknologier i komminga som gjør at norske aktører kan produsere olje og gass uten utslipp? Dessuten: Hvor stor del av problemet er selve forbrenningen av hydrokarbonene, kontra produksjonen? 

Det er få som har like god oversikt som Rystad Energy. Under årets TU Oil Summit i Stavanger 24. november, kommer Rystad-partner Erik Holm Reiso for å gi noen av svarene på spørsmålene over. Dessuten kommer han til å belyse teknologiens rolle i verdiskapning og produksjon i Norge, samt den vanskelige piloteringsprosessen som mange gode teknologiløp får problemer med underveis. 

TU Oil Summit nærmer seg raskt. I tillegg til Rystad Energy, kommer ledere fra Statoil og Petoro, samt fra den prisvinnende teknologibedriften Fishbones, og fra Karsten Moholt AS. Her får du høre om hva som skal til for å lykkes med å utvikle de gode ideene, og her får du høre historier om hvilke feller man kan gå i underveis, samt hvordan de store toneangivende aktørene ser på teknologifremtiden i olje og gassbransjen.

Velkommen til Stavanger 24. november.

PRAKTISK INFO
Tid:    24. november 2016
Sted:  Clarion Hotel Energy, Stavanger 

Pris:   1.990,-  
Medlemmer hos en av våre samarbeidspartnere Epim, Tekna, Nito og Industri Energi får medlemsrabatt. Send mail til te@tu og be om rabattkode


ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med prosjektleder
 Bjørn Stockman


FØLG TU EVENT
Nettside   
Facebook   Instagram    Youtube 


 
KONTAKT

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | 
terje.edvardsen@tu.no
Bjørn Stockman, Prosjektleder
915 96 266 |  
Bjorn.stockman@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | 
lizette.lindmark@tu.no


 


Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560