Copy
Hvordan gjøre kobber om til gull?
Nei, det er ikke en alkymist-konferanse vi inviterer til i Strømstad 22. – 24. mai. Men ny teknologi gjør de gamle telefonledningene i stand til å overføre hastigheter på både én og snart opptil ti Gbit/s over korte avstander. Det gir nytt liv til kobberkablene.
 
Gammel kobberinfrastruktur blir som ny

Den første aktøren i Norge til å ta i bruk teknologien G-fast var Homenet/Broadnet. Derfra kommer nettverkssjef Anurag Shukla som sammen med produktsjef Asle Bøyum i Huawei vil fortelle om erfaringene med teknologien og skissere nye bruksområder for gammel kobberinfrastruktur.
 
Fiberfart i kabel-TV-nett

Den rivende utviklingen over telefonledningene har sin klare parallell i utviklingen av kabel-TV-nettene. En rekke aktører står foran innføring av Docsis 3.1, som gir kraftig vekst i kapasiteten ut til sluttkundene. Ciscos arkitektur- og teknologisjef i operatørmarkedet, Frank Veum, vil gi innblikk i utviklingen og mulighetene i kabel-TV-nettene.

   
Dette og mer til under Tek-konferansen i Strømstad. Bli med, bli klok!


PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 13.30 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Plass: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Transport:  Vi setter opp leiebuss Oslo S mandag 23. kl 08.00. Vennligst send oss en mail hvis du ønsker ta del av dette tilbudet. 

Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med Ingela Schöldtz


Følg oss på facebook

 
KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo

Org nr: 996 132 560