Copy
Fremtidens pengemaskin
– hvem er i posisjon, og hva må du kunne?

Tingenes Internett regnes som den nye, store inntektskilden for teleoperatører verden over. Ifølge analytikerne i Gartner vil over 20 millioner ting være koblet til Internett i 2020.Det skaper enorme muligheter for en bransje i kontinuerlig endring. Den som kaster seg på rett tog i tide, vil kunne se store gevinster.

I dag handler det om å se mulighetene: Hvilken teknologi er riktigst å bruke for å komme seg på nett? Kan dataene de oppkoblede tingene genererer, brukes til å skape nye markeder, produkter eller inntekter? Hvilke produkter og standarder kommer til å drive utviklingen?

På Tek-konferansen 16. november går vi i dybden på tingenes Internett. Vi har hentet inn Christian Nøkleby fra Nexia, som skal forklare forskjeller, fordeler og ulemper på de forskjellige nett-teknologiene i markedet i dag. Med kunder som ofte er svært oppdaterte på overføringsteknologi, er det viktig for detaljister å ha tunga rett i munnen og kunne svare når kundene kommer og spør.

Telia er langt fremme med sin oppkoblede bil-løsning Telia Sense. En annen aktør som har vært tidlig ute har vært Lyse med sin smarthus-satsing. Men er det noe som heter å være for tidlig ute? Det skal Lyses Toril Nag forsøke å forklare oss i løpet av sesjonen.

Senioradvokat Jens Christian Gjesti fra advokatfirmaet Kvale er spesialist på telekommunikasjons- og konkurranserett. Han skal fortelle oss hvilke spørsmål man bør stille seg allerede nå hvis man står i startgropa med en satsing på tingenes internett.

Her ser du hele det foreløpige programmet for Tek-konferansen Høst, som arrangeres på Fornebu 16. november. Vi lover flere overraskelser i tiden fram mot konferansen.


Også i år arrangerer vi den tradisjonelle festmiddagen og utdelingen av Tek Awards på kvelden. Tiårsjubileum betyr skikkelig feiring og fullt trøkk. Her er det bare å finne frem findressen og pusse danseskoene.

Velkommen!
Her finner du video fra i fjor
Programmet er under utvikling. Hvis du har innspill, vennligst ta kontakt med programansvarlig Varog Kervarec  

PRAKTISK INFO
Tid:  16. november 2016
Sted: Quality Hotel Expo, Fornebu

Pris:  Tek-konferansen og Tek-awards; 6990,- (eksl.mva)
Kun Tek-konferansen; 4990,- (eksl.mva)
Kun Tek-awards; 3990,- (eksl.mva)


ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med prosjektleder
 Ingela Schöldtz


FØLG TU EVENT
Nettside   
Facebook   Instagram    Youtube 


 
KONTAKT

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | 
terje.edvardsen@tu.no
Ingela Schöldtz, Prosjektleder
976 84 822
|  ingela@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | 
lizette.lindmark@tu.no

Varog Kervarec, Fagredaktør Insidetelecom.no
900 30 373 | 
varog@insidetelecom.no


 


Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560