Copy

TU.no presenterer Smart Grid Summit 2016 - kun en uke igjen! 
Lær om den bevisste energikunden

Snart vil det skylle inn en bølge av informasjon i kjølvannet av AMS-innføringen: Bransjen vil få nye forretningsmodeller og se nye muligheter for utvikling av teknologi og inntekter.
 
På TU Smart Grid Summit 2016 blir du oppdatert på det siste om energitjenester. Anders H. Lier, CEO i Enoro, forteller om hvordan s
osiale medier, skyløsninger og mobile tjenester har skapt en ny energikunde. Denne kunden bruker teknologi for å ta avgjørelser, velger bevisst strømleverandør, og er fokusert på bærekraft. Samtidig som energikunden har økte forventninger har strømleverandørene big data og tingenes Internett som gir informasjon om forbruk og behov i sanntid. Hvilke implikasjoner har dette for strømnettet? Hvordan kan vi jobbe sammen om et felles løft for smartere forbruk?

 «Fra strøm- og nettleverandør til tjenesteleverandør» har vi kalt årets TU Smart Grid Summit. En engasjerende og inspirerende dag, hvor du går hjem med deg nye verktøy til å lykkes med satsningen som hele bransjen står overfor. Markedene kommer til å samle en rekke nye produkter og tjenester: Teknologi for smartere hjem, løsninger i skyen, Internet of Things og Big Data er stikkord for fremtiden slik kundene kommer til å merke den best.

Møt Anders Lier, Jon Andreas Pretorius og Dr. Philip Lewis, og flere andre inspirerende talere på TU Smart Grid Summit 2016, den 28. april på Radisson Blu Scandinavia.  

Kun en uke igjen - husk og meld deg på. 

Les mer om program og alle foredragsholdere her:Tid:   Torsdag 28. april 2016. 
Sted:  Radisson BLU Scandinavia, Oslo

Pris: 1490,-Besøk TU Event og sjekk ut alle våre arrangement.  

TU Event

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | terje.edvardsen@tu.no

Bjørn Stockman, Prosjektleder
915 96 266 |  Bjorn.stockman@tu.no

Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | lizette.lindmark@tu.no

Teknisk Ukeblad Media AS
Grensen 3, 0159 Oslo, Postboks 380 Sentrum, 0102 Oslo
Org.nr: 919 646 683