Copy

Vi legger Nkom-sjefen på grillen
Direktør Torstein Olsen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet er en mann som må tåle mye kjeft. Når han ikke regulerer for strengt, regulerer han for lite. Når han ikke er overdrevent detaljorientert, kan han ingenting.

På Tek-konferansen (tidligere Telecruise) i Strømstad 22.-24. mai skal Nkom-sjef Torstein Olsen grilles. Av deg. Olsen har sporty sagt seg villig til å svare på alle spørsmål fra salen. Dermed kan du få svar på alt du lurte på, men ikke turde spørre om. Har du veldig detaljerte spørsmål, kan du også sende dem inn i forkant.

Med ekomplanen og digital agenda like om hjørnet, er Torstein Olsen mannen med svarene på mange av spørsmålene alle lurer på. Hva styrer prioriteringene? Hva slags marked vil vi ha? Hvem må vi regulere for å få et fungerende marked, og hvem går fri?Tek-konferansene har lenge vært bransjens viktigste møteplass. Nå har vi flyttet konferansen på land. I år til Strømstad Spa, 1,5 timer fra Oslo.

Ikke gå glipp av sjansen til å møte kolleger, snakke fag og utveksle nyttige erfaringer. Den sosiale rammen er  en populær bonus på toppen av et bredt faglig program.


Vi sees i Strømstad!PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 13.30 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Sted: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Transport:  Vi setter opp leiebuss Oslo S mandag 23. kl 08.00. Vennligst send oss en mail hvis du ønsker ta del av dette tilbudet. 

Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med Ingela Schöldtz


Følg oss på facebook

 
KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo

Org nr: 996 132 560