Copy
Oppkomlingene mot den etablerte:
Hvem vinner racet om å lage de smarte hjemmene?


Store aktører som Get satser nå tungt mot smart hjem-markedet. Det samme gjør lille Future Home. Begge kommer til Smarte Hjem og bygg den 1.desember for å fortelle hvorfor akkurat de skal vinne markedet.
 
Når verdens hjem og bygninger skal bli intelligente holder det ikke bare med gode sensorer. Det må et helt system til som kan utnytte alle sensordataene og skape merverdi. Dette kommer vi få høre Tarjei Vassbotten fra Distruptive Technologies snakke mer om. Nettskyen er helt sentral både for å samle inn, lagre og prosessere data og gi styringsparametre tilbake. Det er her som ellers - jo mer data man samler jo mer klarer man å optimalisere prosessene.
 
Cato Sandstrand, Connected Home Manager i Get, kommer for å fortelle om lanseringen av smarte hjem til sine kunder. Sikkerhet, energistyring og etter hvert velferd. For å utvikle tjenester har Get basert seg på samarbeid med andre som er spesialister på sine felt og som kan vokse gjennom en så stor kunde som Get. Det gir best mulig løsninger og lav risiko for alle parter.  

Det har lenge vært pratet om i fremtiden så kommer de smarte hjemmene til å ta seg av alt fra innkjøp av matvarer til å sende ut en rørlegger om der er vannlekkasje. Nå kjemper alle både store og små selskap om å eie denne markedsplassen. Erik Stokkeland, CEO i Future Home kommer for å vise oss hva som er mulig allerede i dag.  


Programmet begynner å ta form. Sjekk nettsiden for oppdateringer og mer informasjon om foredragsholdere.

PRAKTISK INFO
Tid:    1. desember 2016
Sted:  Gamle Museet, Dronningens gate 4 Kvadraturen, 0152 Oslo
Pris:   1.990,-

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med prosjektleder
 Bjørn Stockman


FØLG TU EVENT
Nettside   
Facebook   Instagram    Youtube  
KONTAKT

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef 
917 36 393 | 
terje.edvardsen@tu.no
Bjørn Stockman, Prosjektleder
915 96 266 |  
Bjorn.stockman@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | 
lizette.lindmark@tu.no


 


Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo
Org nr: 996 132 560