Copy

Dekning, investeringer og TV på agendaen

Tek-konferansen i Strømstad 22. -24. mai setter blant annet mobildekning, investeringer og kampen om TV-rettighetene på agendaen.

Under konferansen tar Tek-redaksjonen selv scenen for å presentere resultatene av landets største, redaksjonelle test av mobilnettene. Testen tar for seg databruk, og ser på hastighetene som oppnås i alle kanter av landet.
 
Etter en innledende fellessesjon deles programmet opp i to parallelle sesjoner, og publikum velger hvilken del det ønsker å følge.
I én av sesjonene skal vi se på investeringsklimaet i telebransjen, og vi spør hvorvidt teleselskapene utgjør et attraktivt investeringsobjekt for investorene. Dessuten ber vi investorene fortelle oss hva som må gjøres for at verdien på selskapene drives oppover.
 
I en annen sesjon skal vi kikke bak TV-kulissene. For i vinter smalt det mellom Canal digital og Discovery Networks, og mens forhandlingene pågikk på overtid, gikk krangelen for åpen scene i avisspaltene og i nyhetssendingene. Er det rettferdig at forbrukerne blir «holdt som gisler» i slike situasjoner, og kan innholdseierne egentlig be om akkurat den prisen de vil? Hvem er det egentlig som skal betale når sportsrettighetene blir stadig dyrere, og hvem er det som bestemmer prisen? I TV-sesjonen ser vi på alle disse spørsmålene, og flere til.
 
I tillegg skal vi som vanlig ha en teknisk sesjon hvor vi går dypere inn i teknologien og ser på framtidsutsiktene til både fiberbredbåndet og kobberbredbåndet – for å nevne noe.
Vi kommer snart med flere oppdateringer fra programmet. Hold et øye med innboksen din!
PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 13.30 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Plass: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

Følg oss på facebook 
KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo

Org nr: 996 132 560