Copy

Sett ditt preg på ekomplanen

Hvem må åpne fiberen? Vil vi noen gang få en felles graveforskrift? Kommer Telenor til å bli enerådende på G-fast? Hvordan skal vi få 100 Mbit/s til 90 prosent av befolkningen innen 2020?

Fredag lanserte Kommunal- og moderniseringsdepartmentet og Samferdselsdepartementet forslag til ekomplan og digital agenda. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen var tydelig i sin tale når han sa at bransjen fortsatt har muligheter til å være med å utforme det endelige vedtaket i Stortinget.

På Tek-konferansen i Strømstad vil begge departementene være representert ved statssekretærene Paul Chaffey og Reynir Jóhannesson. Der vil du også få høre store og små bransjeaktører dele sine synspunkter på det viktigste reguleringsarbeidet som angår bransjen. Nkom-sjef Torstein Olsen vil være til stede for å svare på spørsmål fra konferansedeltagerne.
Tek-konferansene har lenge vært bransjens viktigste møteplass. Nå har vi flyttet konferansen på land. I år til Strømstad Spa, 1,5 time fra Oslo.

Ikke gå glipp av sjansen til å møte kolleger, kunder og partnere, snakke fag og utveksle nyttige erfaringer. Den sosiale rammen er en populær bonus på toppen av et bredt faglig program.

Vi sees i Strømstad!
PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 13.30 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Sted: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Transport:  Vi setter opp leiebuss Oslo S mandag 23. kl 08.00. Vennligst send oss en mail hvis du ønsker ta del av dette tilbudet. 

Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med Ingela Schöldtz


Følg oss på facebook

 
KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo

Org nr: 996 132 560