Copy
Bredbåndshelter mot alle odds

Hva må kommunene gjøre for å få maks tilbake når de selger bredbåndsselskapene sine? Og hvordan skal samarbeidet være mellom nye, private eiere og kommunene etter at salget er gjennomført?

På Tek-konferansen 22.-24. mai vier vi en hel sesjon til finans og økonomi. Spørsmålene vi stiller oss er de samme som bransjen funderer på:
  • Hvordan er økonomien i de mange, lokale bredbåndsselskapene?
  • Er telekom «et godt sted å være» for en investor i dag?
  • Hva ser investorer etter når de skal plassere penger i telebransjen i 2016?
Salvador Baille i Intelis går kritisk til verks når han evaluerer sin egen analyse fra 2013. Den gang så han på 42 bredbåndsselskaper landet over, og konkluderte at «Bjellene ringer for de små aktørene i 2016». Nå er 2016 her, og med det den ubønnhørlige fasiten. Har spådommene slått til? I år har Baille kalt innlegget sitt: «Bredbåndshelter mot alle odds».
 
Bjørn Erik Reinseth i Foinco kombinerer telekompetanse fra blant annet NetCom, Aspiro og Wimp med investorkompetanse fra Ferd Capital. I dag er han administrerende direktør i familieselskapet Foinco. Spørsmålet han stiller i Strømstad er om telekom har blitt som alle andre bransjer, eller om vi fortsatt er noe for oss selv.
 
Frank Maaø fra DNB har lang og tung erfaring med telekom fra et finansielt ståsted. Han vil forklare oss hvordan selskaper kan gjøre seg attraktive for potensielle kjøpere. Går det en rød tråd fra de internasjonale telemarkedene til små og lokale selskaper i Norge, eller lever de i adskilte verdener?


Dette og mer til på finanssesjonen under Tek-konferansen i Strømstad. Bli med, bli klok!

PRAKTISK INFO
Tid: Sosialt program starter Søndag 22. mai kl 13.30 med golfturnering og grillkveld.
Faglig program fra mandag 23. kl 10.00 til  tirsdag 24.mai kl 13.00

Last ned kalender invite her

Plass: I år arrangerer vi konferansen på Strömstad Spa, bare halvannen time fra Oslo i bil. Med dette er det både raskere og enklere å komme seg til arrangementet enn i fjor -  Hopp i bilen, seilbåten eller vår leiebuss og kryss grensen til Sverige du også. 


Mer om program, innhold og golfturnering, finner du på vår hjemmeside 
Her finner du også bilder og video fra fjorårets konferanse i Kragerø

ØNSKER DU BLI PARTNER?  
Ta kontakt med Ingela Schöldtz


Følg oss på facebook

KONTAKT
Prosjektleder: 
Ingela Schöldtz
Salgsjef: Terje Edvardsen 
Programansvarlig:
Varog Kervarec
Koordinator: Lizette Lindmark


 
Teknisk Ukeblad AS
Grensen 3, 0159 Oslo

Org nr: 996 132 560