Copy
Bekijk deze email in uw browser

Blije gezichten

Maico Brandhorst

Met sommige van onze klanten werken we nauw samen.
Zo ook met A-Design in Sassenheim: zij ontwikkelen voor ons regelmatig effectieve campagnes waarmee we scoren ! Ook de zomeractie is mede ontwikkeld door dit buro dat zich voornamelijk richt op actiemarketing en product- promotie. Wij mogen daar vaak ons steentje aan bijdragen door het drukken van de meest prachtige brochures....en dat levert dan weer  blije gezichten op bij zowel buro als bij hun klant.
 

Meer over ons motto: Anders denken, meer bereiken ...

Vouwkarton: specialiteit van het huis

Begin juni waren we te gast bij een van onze papier leveranciers om meer te weten te komen over de eigenschappen en mogelijkheden van vouwkarton: een verrassende ontdekkingstocht waarover we u graag meer vertellen tijdens een van onze workshops die we gaan organiseren na de zomer. Kennis van dit bijzondere materiaal gaat altijd hand in hand met het doel waarvoor de verpakking gebruikt moet worden. Vochtige omgeving ? Vrieskou ? Of juist warme omstandigheden ?: dat vraagt om expertise van een specialist.
 
Meer weten ? Neem contact op met onze specialist Danny Kleijn
 

Gaat het nu dan echt een keer lukken, meneer van Gaal ?

Frans X.L. Wening van Raan: pensionado !

Na een dienstverband van ruim 14 jaar bij ons prachtige bedrijf is het dan eindelijk zover: onze Senior Account Manager met de markante snor gaat eind juli met pensioen ! Gelukkig heeft hij uitgebreid de tijd gekregen om Vincent Vermeer in te werken en met een gerust hart, alle ins en outs van de hem zo dierbare klanten aan zijn opvolger over te dragen.
In het kader daarvan hebben zij in de afgelopen maanden vele relaties bezocht, maar het is natuurlijk niet mogelijk geweest om iedereen te bezoeken.
Daarom, vanaf deze plek een hartelijke groet van de pensionado die alle relaties wil bedanken voor het in hem- en Van Gorcum gestelde vertrouwen. 
 
Kennis maken met zijn opvolger ? mail Vincent Vermeer
of bel hem direct op 06 44 11 96 11 voor het maken van een afspraak
 

Nederland kleurt Koninklijk ORANJE !

Tweet
Share
Share
+1
Forward to Friend
Dat kan tegenwoordig gemakkelijker dan u denkt ...

Web2print: online bestelgemak

Vincent Vermeer

In de afgelopen jaren zijn diverse handige toepassingen ontwikkeld die het bestellen van onder andere drukwerk een stuk gemakkelijker kunnen maken. Noem het Web2print, brandmangement of marketing resource management; prachtige termen waarmee eigenlijk gewoon bedoeld wordt, dat processen rond creatie en productie van marketing- en communicatiemiddelen verregaand geautomatiseerd worden.
Dergelijke tools maken het mogelijk om uw huisstijl te bewaken doordat opmaak van uitingen altijd plaatsvindt door gebruikmaking van dezelfde templates. Met als gevolg dat de uitingen consistent zijn en verantwoordelijken niet de kans krijgen om 'creatief uit de bocht te vliegen'.  Meer lezen klik hier
 

Web2print mogelijkheden met Vincent bespreken?

INSPIRATIE WORKSHOP

Maico Brandhorst


Nu de vakantieperiode weer aanbreekt, lijkt het ons goed om alvast even 'over de zomer heen te kijken'.
We organiseren namelijk in september 2014 de tweede uit een reeks inspiratiesessies, waarin we de deelnemers meenemen in de wondere wereld van papier, beeldmanipulatie, afwerkingsmogelijkheden en uiteraard drukken en (gepersonaliseerd en/of variabel) printen.

Gezien de overweldigende belangstelling voor onze eerste inspiratiesessie, zouden we graag zien dat u ons 'nog even stoort' voordat u op vakantie gaat. Laat ons weten of u wilt deelnemen aan deze interessante dag waarop in diverse workshops in korte tijd heel veel kennis opgedaan kan worden over ons prachtige grafische vakgebied.

Een must voor communicatie professionals en voor de professionele inkoper

Nadere informatie over datum en programma volgt zo spoedig mogelijk maar via deze link kunt u uw interesse om deel te nemen alvast kenbaar maken

Lees verder over de mogelijkheden ...

drukwerk met een verhaal...

Lard Buurman

African Junctions
Capturing the city

 
Sport Paspoort
Koningsspelen 2014


Richard Krajicek Foundation
 


Web2Print portal

Marketing Drenthe

 
Copyright © 2014 Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum BV, Alle rechten voorbehouden.
Afmelden voor alle nieuwsbrieven    Uw interessegebieden of adres wijzigen