Copy
Bekijk hier deze email in uw browser

VerbeterMeter op Congres Management Kinderopvang

22 april vindt het jaarlijkse Congres Management Kinderopvang plaats op de Reehorst in Ede. Het thema is Kinderopvang en Brede scholen: Samen sterker! VerbeterMeter geeft twee Raad en Daadsessies, waarin we u laten hoe u zelf periodiek en continu onderzoek kunt uitvoeren naar medewerkertevredenheid, klanttevredenheid en kindtevredenheid. Eenvoudig, snel en niet duur!
Schrijf u in!

Klanttevredenheidsonderzoek, wat levert dat op?

Signalen van klanten oppakken is belangrijk, dat begrijpt iedereen, maar hoe blijft u continue op de hoogte? Hoe pakt u kritiekpunten op en checkt u vervolgens of klanten de verbetering ook zien? Maria Jongsma, directeur van Vyvoj, schrijft hier over.
Lees Maria's artikel

Een tevreden klant

Kinderopvang Achtkarspelen werkt vanaf de ontwikkeling van VerbeterMeter met het systeem. Marja van der Plaat, directeur, geeft aan: "Het is ideaal dat alles automatisch verloopt, dit scheelt je veel kostbare tijd. Het dashboard laat je in een oogopslag zien wat de resultaten zijn. Klanten kunnen ook opmerkingen maken, zo weet je altijd wat er speelt en kun je daar op inspringen."  

Hoogleraar biedt hulp

Ruben Fukkink, hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, gaf onlangs tips aan ouders die een geschikte kinderopvang zoeken. Vyvoj heeft op basis hiervan checklijsten voor ouders ontwikkeld. U kunt deze checklijsten hier bekijken. Gebruik ze om uw medewerkers voor te bereiden op kennismakingsbezoeken van ouders en om de sterke en verbeterpunten van uw kindcentrum te bepalen. Scoort u goed op alle onderdelen? Geef de lijsten aan uw bezoekers, om te laten zien dat u bewust bezig bent met kwaliteit!
Ga naar de checklijsten
Tweet
Share
Share
+1
Forward to Friend

Ook interessant voor u?

Opvoedingsproblemen
0-4 jarigen
Handleiding voor opvoeders
 
Jongens & Meisjes
Zoek de verschillen?!

 
 
Het didactische werkvormenboek
Variatie en differentiatie in de praktijk 
Copyright © 2014 Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum BV, Alle rechten voorbehouden.
afmelden voor alle nieuwsbrieven    uw interessegebieden of adres wijzigen