Copy

* Tasso wenst je fijne feestdagen toe en een goede jaarwisseling! * Op 14 januari 2017 start er weer een opleiding Psychosociale Basiskennis PSBK

IN DEZE NIEUWSBRIEF:

Tasso wenst je fijne feestdagen en een goede jaarwisseling!
Op 14 januari 2017 start er weer een opleiding PSBK
 

Beste lezer,


Het jaar 2016 is alweer bijna om. We zitten inmiddels in de maand december, wat gaat de tijd toch snel. Een goed moment om terug te kijken naar afgelopen jaar en om dingen af te sluiten.

December, een periode met de feestdagen, de jaarwisseling en de vooruitblik naar volgend jaar. Waarschijnlijk ben je nu druk bezig met de voorbereidingen voor kerst. Welke plannen heb je voor 2017?

Tasso wil je graag in deze nieuwsbrief hele fijne feestdagen toe wensen en een goede jaarwisseling! Verder kondigen we in deze nieuwsbrief graag de opleiding psychosociale basiskennis aan, dat weer van start gaat, op 14 januari 2017.

Lees hier meer over in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!
De Tasso-staf.

Tasso wenst je fijne feestdagen toe en een goede jaarwisseling!Op 14 januari 2017 start er weer een opleiding Psychosociale Basiskennis PSBKMisschien heb je het eerder overwogen om de opleiding psychosociale basiskennis te gaan volgen, met name vanwege de nieuwe eisen die in 2017 gesteld worden. Wil je meer mogelijkheden voor vergoeding van je therapie?

Op 14 januari gaat er weer een Tasso opleiding Psychosociale Basiskennis van start. Deze opleiding voldoet aan de Plato normen en is door het Cpion geaccrediteerd. De opleiding wordt gegeven in Utrecht. Het betreft 14 zaterdagen.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Claudine, claudine@tasso.nl.
 

Contact met Tasso

Meer weten over Tasso? Kijk op onze websites voor meer informatie en contactgegevens:
www.tasso.nl
(Transpersoonlijke regressietherapie)
www.tassouitgeverij.nl (boeken)
www.tassocoaching.com (coaching)
www.tassointernational.com (workshops en opleidingen in het buitenland)

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Tasso Instituut. Teksten uit deze nieuwsbrief mogen worden overgenomen met bronvermelding. De nieuwsbrief komt circa eens per kwartaal uit en wordt gratis verstuurd naar belangstellenden. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Of juist wel, maar op een ander mailadres? Scroll dan helemaal naar onderen en klik op: unsubscribe from this list of update subscription preferences. Dan kun je de aanpassingen zelf doorvoeren.
Copyright © 
All rights reserved.

 


 
This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Tasso Instituut · Muurhuizen 104 · Amersfoort, 3811 EL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp