Copy

Tasso Coaching organiseert op 2 april de training Personal Mastery * Op 17 september 2016 start er weer een opleiding Psychosociale Basiskennis PSBK * Catharsis, Integratie en Transformatie nu ook als E-book verkrijgbaar * Namens Tasso feliciteren we de afgestudeerden van de derde internationale groep! * Module 1 van de vierde internationale opleiding is van start gegaan * Regressietherapie-opleiding erkend in Salvador, Brazilië * Meditatie versus regressietherapie * De stilte in de buik * Wat kan regressietherapie betekenen voor hoogsensitieve personen?

IN DEZE NIEUWSBRIEF:
Tasso Coaching organiseert op 2 april de training Personal Mastery
Op 17 september 2016 start er weer een opleiding Psychosociale Basiskennis PSBK
Catharsis, Integratie en Transformatie nu ook als E-book verkrijgbaar
Namens Tasso feliciteren we de afgestudeerden van de derde internationale groep!
Module 1 van de vierde internationale opleiding is van start gegaan  
Regressietherapie-opleiding erkend in Salvador, Brazilië
Meditatie versus regressietherapie
De stilte in de buik
Wat kan regressietherapie betekenen voor hoogsensitieve personen? 

(Klik op de links om direct naar het onderwerp van je keuze te gaan)


Beste lezer,


Het zal niet lang meer duren voordat de winterperiode plaats zal maken voor de lente. Net zoals
de seizoenswisselingen zijn er bij Tasso nieuwe ontwikkelingen. 

Zo organiseert Tasso Coaching op 2 april een Personal Mastery programma voor coaches of voor mensen die zichzelf willen coachen. Op 17 september begint er weer een cursus psychosociale basiskennis. Wist je al dat Catharsis, Integratie en Transformatie nu ook verkrijgbaar is als e-book?

Ook op internationaal vlak gebeurt er veel. Tasso mag de afgestudeerde studenten van de derde internationale groep feliciteren! Op 23 februari vond de afstudeerdag plaats.
Inmiddels is de vierde internationale groep begonnen, met studenten uit Duitsland, Denemarken, Malta, India, en Nederland zelf.

Hans ten Dam was november in Salvador, Brazilië. Daar is nu een regressietherapie-opleiding erkend door de universiteit als postgraduate. In de uitgaves van The International Journal of Regression Therapy staan elke maand interessante artikelen vermeld over regressie- en reïncarnatietherapie; de artikelen van Hans ten Dam, Nicolette Lachmann en Marc van Hecke komen in deze nieuwsbrief aan bod.

Lees meer over deze en andere onderwerpen in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!
De Tasso-staf.
 

Tasso Coaching organiseert op 2 april de training Personal Mastery


Ben jij een coach of wil je jezelf coachen? Dan is deze training geschikt voor jou!

Personal Mastery heeft alles te maken met:
- Mentale helderheid en overzicht
- Gemoedsrust
- Persoonlijk energieniveau
- Besluitvaardigheid
- Intuïtie en afstemming

Je ontdekt in deze module wat deze vijf kerncompetenties in jou bevordert en remt, zowel in je werk- en leefsituatie als in je innerlijke eigenschappen. Individuele en groepssessies maken de in je aanwezige competenties vrij in transformerende exploraties en ervaringen. Tevens leer je hoe je deze kerncompetenties kunt vrijmaken bij je cliënten.

Kijk hier voor meer informatie en om je in te schrijven op de website ________________________________________________________________________

Op 17 september 2016 start er weer een opleiding Psychosociale Basiskennis PSBK
Op 17 september 2016 gaat er weer een Tasso opleiding Psychosociale Basiskennis van start. Deze opleiding voldoet aan de Plato normen en is door het Cpion geaccrediteerd. De opleiding wordt gegeven in Utrecht. Het betreft 14 zaterdagen. Je wordt opgeleid voor het landelijk centrale examen van het Cecz. Dit examen bestaat uit 3 tentamens die je op een centrum bij jou in de buurt digitaal kunt maken.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Claudine, claudine@tasso.nl.
 

Catharsis, Integratie en Transformatie nu ook als e-boek verkrijgbaar
 Het e-boek is te bestellen bij pumbo.nl maar straks ook bij bol.com en zelfs bij de boekhandel! Prijs € 14,25.

In Catharsis, Integratie en Transformatie geeft Hans ten Dam voor het eerst een volledige en systematische beschrijving van zijn concepten en methoden. Hans ten Dam heeft veertig jaar ervaring als management coach en consultant. Hij is daarnaast een pionier van de regressietherapie in Nederland.

Klik hier voor de directe link naar het E-book.
 

Tasso Instituut feliciteert de
afgestudeerden van de derde internationale groep, 2015 – 2016!
De derde studentengroep van Tasso International is 23 februari afgestudeerd. Namens Tasso allen hartelijk gefeliciteerd! Van links naar rechts: Docent Marion Boon, afgestudeerde Roland Schroll, Leipzig. Afgestudeerde Prakriti Poddar, Mumbai. Docent Hans ten Dam, afgestudeerde Madeline Stringer, Dublin. Afgestudeerde Itta Nietsch, Wiesmoor. Docent Claudine Bonnet.
 

Module 1 van de vierde internationale opleiding is van start gegaan

De vierde internationale groep is inmiddels alweer begonnen! De studenten komen uit Duitsland, Denemarken, Malta, India, en Nederland zelf. We hebben zelfs al belangstelling uit Mexico, maar dat is voorlopig te onpraktisch. Ook Australië staat voorlopig in de koelkast. We geven dit jaar wel les in Brazilië, Portugal, India, Iran en de Filippijnen. Hongkong en de USA zitten in de pijplijn.

Je kunt nog meedoen: er is nog plaats voor 4 deelnemers! Seminar 2 begint op 15 april. Klik hier voor het volledige programma. 
__________________________________________________________________

Regressietherapie-opleiding erkend in Salvador, Brazilië
 


 
Hans ten Dam was november in Salvador, Brazilië. Daar is nu een regressietherapie-opleiding erkend door de universiteit daar als postgraduate. Er zitten twee hoogleraren in het bestuur en tenminste 80% van de studenten moet universitair geschoold zijn.
 

Meditatie versus regressietherapie
Artikel van Hans ten DamIn de uitgaves van The International Journal of Regression Therapy staan elke maand interessante artikelen vermeld over regressie- en reïncarnatietherapie. In de laatste maart-uitgave schrijft Hans ten Dam over neurologische onderzoeken die tot nu toe zijn uitgevoerd op het gebied van meditatie. Er blijken twee vormen van meditatie te zijn. Deze worden vergeleken met regressietherapie, dat als derde vorm wordt beschouwd. Hans ten Dam licht toe hoe hij hier tegen aan kijkt.

Klik hier voor het artikel
 

De stilte in de buik
Artikel van Nicolette LachmannNicolette Lachmann, afgestudeerd bij Tasso Instituut, heeft een artikel geschreven over vrouwen die een foetus of kind verliezen tijdens de zwangerschap, een onderwerp waar niet veel mensen comfortabel mee zijn om over te praten. Met dit artikel wil zij graag het bewustzijn vergroten van de belangrijkheid van dit trauma bij haar medetherapeuten en andere (para) medische professionals.  

Klik hier voor het artikel

Wat kan regressietherapie betekenen voor hoogsensitieve personen?
Artikel van Marc van HeckeIn de vorige uitgave van The International Journal of Regression Therapy beschrijft Marck van Hecke, afgestudeerd bij Tasso Instituut, in zijn artikel wat regressietherapie kan betekenen voor hoog sensitieve personen. Op het eind van zijn artikel heeft hij een verassende uitkomst over de meest voorkomende oorzaak van hoogsensitiviteit in regressietherapie.   

Klik hier voor het artikel

Contact met Tasso

Meer weten over Tasso? Kijk op onze websites voor meer informatie en contactgegevens:
www.tasso.nl
(Transpersoonlijke regressietherapie)
www.tassouitgeverij.nl (boeken)
www.tassocoaching.com (coaching)
www.tassointernational.com (workshops en opleidingen in het buitenland)

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Tasso Instituut. Teksten uit deze nieuwsbrief mogen worden overgenomen met bronvermelding. De nieuwsbrief komt circa eens per kwartaal uit en wordt gratis verstuurd naar belangstellenden. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Of juist wel, maar op een ander mailadres? Scroll dan helemaal naar onderen en klik op: unsubscribe from this list of update subscription preferences. Dan kun je de aanpassingen zelf doorvoeren.

Copyright © 
All rights reserved.