Copy

* Start opleiding 16 september * Vanaf 9 juni te bestellen: 'Opeenvolgende levens' * Nieuwe lichting afgestudeerden - tweedejaars * Nieuwe lichting afgestudeerden - derdejaars * Nascholingsprogramma 2016-2017 * Op 17 september 2016 start er weer een opleiding Psychosociale Basiskennis PSBK * Anja over haar scriptie * Michael over zijn casepresentatie

IN DEZE NIEUWSBRIEF:

Start opleiding 16 september
Vanaf 9 juni te bestellen: 'Opeenvolgende levens'
Nieuwe lichting afgestudeerden - tweedejaars
Nieuwe lichting afgestudeerden - derdejaars
Nascholingsprogramma 2016-2017
Op 17 september 2016 start er weer een opleiding PSBK
Anja over haar scriptie
Michael over zijn casepresentatie

(Klik op de links om direct naar het onderwerp van je keuze te gaan)

Beste lezer,


Je zit misschien aan een vakantie te denken, je hebt een vakantie gepland of je bent alweer terug van vakantie. Misschien heb je helemaal geen vakantieplannen. Tasso kan in ieder geval met trots terugkijken op afgelopen jaar. Negen geslaagden die hun diploma in ontvangst mochten nemen op de afstudeerdag van 1 juli.

De plannen voor volgend studiejaar zijn ook alweer gemaakt. De opleiding zal weer van start gaan op 16 september. Heb je interesse in de introductiedag? Kom dan op 4 september naar Utrecht toe. Indien je nascholingen wilt volgen bij Tasso, dan zijn er verschillende boeiende onderwerpen waaruit je dit jaar en volgend jaar kunt kiezen. Op 17 september begint de opleiding psychosociale basiskennis.

Wist je dat het boek 'Les Vies Successives' vertaald en inmiddels te bestellen is? Anja van Lierop vertelt in deze nieuwsbrief over haar scriptie: 'Vaccinaties; vaste prik?'. Michael Vogels licht in zijn casepresentatie toe wat hij door middel van regressietherapie heeft bereikt bij een cliënt die gediagnosticeerd is met depressie.

Lees meer over deze en andere onderwerpen in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!
De Tasso-staf.
_____________________________________________________________________________

Start opleiding 16 september

Op vrijdag 16 september is de startdag van het nieuwe opleidingsjaar van Tasso! Die wordt gehouden op ons adres: Drift 17, in het centrum van Utrecht. Denk jij erover om de opleiding te doen of wil je gewoon kennismaken met Transpersoonlijke regressietherapie?

Kom dan naar de workshop van Tasso Instituut op zondag 4 september! Lees hier meer over deze workshop en kennismakingsdag.

Vanaf 9 juni te bestellen: 'Opeenvolgende levens'Het was veel werk maar zeer de moeite waard: de vertaling van Les Vies Successives, het bijzonder interessante boek over het onderzoek van hypnose, geheugenregressie en reïncarnatie van Albert de Rochas, dat in 1911 voor het eerst werd uitgegeven.

Klik hier voor meer informatie over het boek en/of om het te bestellen. ________________________________________________________________________

Nieuwe lichting afgestudeerden - tweedejaars

Vrijdag 1 juli was het dan alweer zover; de afstudeerdag met interessante lezingen en uiteraard de uitreikingen van certificaten en diploma’s! Van het tweede jaar namen Marion Tiehuis, Michael Vogels, Elle van Kampen en Edwin J Muit het diploma in ontvangst.

Allen van harte gefeliciteerd!


________________________________________________________________________
 

Nieuwe lichting afgestudeerden - derdejaars


Van het derde jaar namen Linda van der Tol, Cees Lievaart, Anja van Lierop, Rob van Aert en Anita Groenendijk het diploma in ontvangst.

Allen van harte gefeliciteerd!

De onderwerpen van de scripties waren:

Vaccinaties; Vaste prik? - Anja van Lierop
Onvoltooid Verleden - Cees Lievaart
Energie-exploratie tijdens gedissocieerde herbeleving in regressietherapie- Rob van Aert
Psychofarmaca en Regressietherapie – Anita Groenendijk


________________________________________________________________________

Nascholingsprogramma 2016-2017

Het nascholingsprogramma voor 2016 en 2017 is weer helemaal rond! Een vol programma met allerlei diverse onderwerpen. Nascholingen die onder andere worden aangeboden zijn: Superioriteit en Inferioriteit, Personal Tuning Therapie, werken met Borderline Persoonlijkheidsstoornis.

Voor het gehele nascholingsprogramma, klik hier

Op 17 september 2016 start er weer een opleiding Psychosociale Basiskennis PSBKOp 17 september 2016 gaat er weer een Tasso opleiding Psychosociale Basiskennis van start. Deze opleiding voldoet aan de Plato normen en is door het Cpion geaccrediteerd. De opleiding wordt gegeven in Utrecht. Het betreft 14 zaterdagen. De tentamens kun je bij Tasso doen, maar je kunt ook deelnemen aan de landelijke centrale tentaminering door het Cecz.

Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Claudine, claudine@tasso.nl.
________________________________________________________________________

Anja over haar scriptie


Elk jaar werken derdejaars Tasso-studenten aan een zelfgekozen eindproject. Met veel trots kijkt de Tasso-staf aan het eind van het studiejaar naar de presentaties van de resultaten. In deze nieuwsbrief Anja van Lierop aan het woord. Zij vertelt over haar onderzoek naar vaccinaties. De titel van haar scriptie luidt: Vaccinaties; vaste prik?!?Vragen die zij onder andere heeft onderzocht, zijn:

- Wat doen vaccinaties met het psychosomatische systeem van (gezonde) mensen?
- Als er een trauma op vast zit, is het dan meestal emotioneel of fysiek?
- Is het raadzaam om vaccinaties standaard op te nemen in het te onderzoeken gebied van RT, 
  zoals de geboorte, het sterven, etc.?

Wil je meer lezen, klik dan hier.
Voor de gehele scriptie kun je een mailtje sturen naar: info@anjaluistert.nl
 

Michael over zijn casepresentatie
In het tweede jaar zijn casepresentaties een onderdeel van de opleiding. De casepresentatie geeft een verslag van een serie van tenminste zes sessies met één cliënt. Het gaat niet om de inhoud van de sessies, maar om het onderliggende probleem van de cliënt, het algemene proces, de gebruikte interventiemethoden en de resultaten daarvan.

Michael licht in zijn casepresentatie toe wat hij door middel van regressietherapie heeft bereikt bij een cliënt die gediagnosticeerd is met depressie.

Lees hier het hele artikel.

Contact met Tasso

Meer weten over Tasso? Kijk op onze websites voor meer informatie en contactgegevens:
www.tasso.nl
(Transpersoonlijke regressietherapie)
www.tassouitgeverij.nl (boeken)
www.tassocoaching.com (coaching)
www.tassointernational.com (workshops en opleidingen in het buitenland)

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Tasso Instituut. Teksten uit deze nieuwsbrief mogen worden overgenomen met bronvermelding. De nieuwsbrief komt circa eens per kwartaal uit en wordt gratis verstuurd naar belangstellenden. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Of juist wel, maar op een ander mailadres? Scroll dan helemaal naar onderen en klik op: unsubscribe from this list of update subscription preferences. Dan kun je de aanpassingen zelf doorvoeren.

Copyright © 
All rights reserved.