Copy

Open middag op 11 december * Vierde lichting van Tasso International * Tasso over de wereld * Cursus Psychosociale Basiskennis is van start gegaan * Website van Tasso is vernieuwd * Silvia Petkova zet opleiding Regressietherapie op in Bulgarije

IN DEZE NIEUWSBRIEF:
Open introductiemiddag op 11 december
Vierde lichting van Tasso International
Tasso over de wereld
Cursus Psychosociale Basiskennis is van start gegaan
Website van Tasso is vernieuwd 
Silvia Petkova zet opleiding Regressietherapie op in Bulgarije

(Klik op de links om direct naar het onderwerp van je keuze te gaan)


Beste lezer,

Bij Tasso zijn er momenteel veel ontwikkelingen. In deze nieuwsbrief valt daar alles over te lezen. Ben je geïnteresseerd in wat het opleidingsprogramma van Tasso inhoudt? Op vrijdag 11 december organiseert Tasso een open introductiemiddag. Tijdens deze middag kun je kennismaken met de unieke werkwijze van Tasso.

Op 19 februari start Tasso alweer met het vierde internationale Transpersoonlijke Regressietherapie programma. Hans ten Dam heeft afgelopen periode veel les gegeven in het buitenland; onder andere in Turkije, India en Brazilië. Maar ook in Nederland; van 23 t/m 27 oktober gaven Hans ten Dam en Marion Boon de eerste postgraduate workshop in Utrecht voor afgestudeerden van de Internationale Tasso opleiding. 

In september is de cursus Psychosociale Basiskennis van start gegaan. Docent Gerda Vermeer heeft het erg naar haar zin tijdens de lesdagen en vertelt iets over de vier lesdagen die inmiddels zijn gegeven.

Daarnaast is de website van Tasso vernieuwd en Silvia Petkova is bezig om de opleiding Regressietherapie op te gaan zetten in Sofia, Bulgarije. Ze wil in september volgend jaar met de eerste lichting te beginnen.  


Lees meer over deze en andere onderwerpen in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!
De Tasso-staf.

Open introductiemiddag op 11 december 2015

Heb je interesse in de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie? Je bent van harte welkom om persoonlijk kennis te maken!

Tasso organiseert op vrijdag 11 december 2015 een open introductiemiddag in het HGU te Utrecht om kennis te maken met Transpersoonlijke Regressietherapie. Op deze middag is er de mogelijkheid om mee te draaien in de les. Aanvang: 14:00 uur.

De intro middagen zijn gratis toegankelijk! We stellen het wel op prijs als je van te voren aangeeft dat je komt. Je kunt je aanmelden via email: info@tasso.nl of telefoon: 030 - 820 1185.

Lees hier meer. 
__________________________________________________________________________

Vierde lichting van Tasso InternationalVan 19 februari tot en met 23 februari 2016 start Tasso Instituut alweer met de vierde internationale opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie. Deze opleiding bestaat uit zes vijfdaagse modules. De opleiding is gebaseerd op het nieuwe boek van Hans TenDam: Deep Healing and Transformation, beschikbaar op www.lulu.com.

Na het eerste seminar kunnen studenten zich inschrijven voor de overige vijf modules van de opleiding. De opleiding wordt gegeven door Hans TenDam, Claudine Bonnet en Marion Boon. Locatie: Drift 17, Hogeschool Geesteswetenschappen te Utrecht.   

Seminar 1 :Basis methoden
Seminar 2: Energetische regressie therapie
Seminar 3: Incarnatie problemen en spirit releasement
Seminar 4: Vorig leven regressietherapie 1
Seminar 5: Vorig leven regressietherapie 2
Seminar 6: Transpersoonlijke therapie 

Lees hier meer over het internationale programma.
 

Tasso over de wereld    


 

Op 5 en 6 september gaf Hans ten Dam in het kader van het EARTh College les aan studenten in Turkije. Een dag over de angst voor en de gevolgen van verwarring en gekte; en een dag over het integreren van lichaamsdelen die er maar een beetje bij hangen.

In de tweede week van september was Hans in India, waar het Tasso-diploma een fel begeerd papiertje is. Hij gaf daar een les over core issue exploraties en op een internationaal congres een eendaagse workshop over 'afsluitbevelen': psychologische blindheid en doofheid.

Lees hier meer 
 


Cursus Psychosociale Basiskennis is van start gegaanIn september is de cursus Psychosociale Basiskennis van start gegaan. Vier lesdagen zijn inmiddels gegeven. De stof is interessant en de sfeer is prima. Half januari, na de 6de les, volgt het eerste tentamen. Iedere cursist schrijft zich zelf in voor een tentamen en kan dus in principe op eigen tempo studeren en delen afronden. We stellen de lessen zoveel mogelijk samen volgens de volgorde die men bij het CECZ aanhoudt voor de tentamens, zodat iedereen zich zo goed en efficiënt mogelijk kan voorbereiden.

Tot nu toe heb ik het zelf erg naar mijn zin tijdens de lesdagen. We werken met een leuke groep geïnteresseerde mensen en dat maakt het een plezier om les te geven.
 
Gerda Vermeer

Lees hier meer over de opleiding PSBK.
 

Website van Tasso is vernieuwdDe website van Tasso.nl is vernieuwd! Door onze webmaster Ilona, die sinds begin dit jaar de website onderhoudt. Omdat de versies van Joomla uit de tijd waren, was het tijd voor een update. De nieuwe website ziet er lichter uit, maar behoudt de huisstijl en inhoud zoals studenten dat gewend waren.

Het voordeel is dat deze site op tablets en mobiele telefoons beter zichtbaar is en je kunt makkelijker navigeren. 
 
__________________________________________________________________________

Silvia Petkova zet opleiding Regressietherapie op in BulgarijeIn elke nieuwsbrief vragen we iemand iets te publiceren over zijn of haar scriptie. In dit geval hebben we Silvia Petkova gevraagd om iets te vertellen over haar ontwikkelingen in het opzetten van de opleiding Regressietherapie in Sofia, Bulgarije.

'Inmiddels ben ik vijf jaar geleden afgestudeerd aan het Tasso Instituut. Trots en tevreden. Heb mijn praktijk geopend en ben naast mijn andere werkzaamheden regressietherapie gaan geven. Eind 2013 ben ik gestopt met werken in de kliniek en ben ik voltijd gaan werken in mijn praktijk.'

Lees hier meer

Contact met Tasso

Meer weten over Tasso? Kijk op onze websites voor meer informatie en contactgegevens:
www.tasso.nl
(Transpersoonlijke regressietherapie)
www.tassouitgeverij.nl (boeken)
www.tassocoaching.com (coaching)
www.tassointernational.com (workshops en opleidingen in het buitenland)

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Tasso Instituut. Teksten uit deze nieuwsbrief mogen worden overgenomen met bronvermelding. De nieuwsbrief komt circa eens per kwartaal uit en wordt gratis verstuurd naar belangstellenden. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Of juist wel, maar op een ander mailadres? Scroll dan helemaal naar onderen en klik op: unsubscribe from this list of update subscription preferences. Dan kun je de aanpassingen zelf doorvoeren.

Copyright © 
All rights reserved.