Copy
Kennismaken met Tasso * Introductieweekend Tasso in Duitsland * Open dag Tasso Coaching op 5 september * Tasso op Twitter * Oprichting Earth NL

IN DEZE NIEUWSBRIEF:
Kennismaken met Tasso
Introductieweekend Tasso in Duitsland
Open dag Tasso Coaching op 5 september
Tasso op Twitter
Unicorn Post Graduate Training and workshop in Istanbul, April 2014
Tasso terugkomdag en diploma - uitreiking vrijdag 27 juni 2014

Oprichting Earth NL
Isabel over haar scriptie en Tasso
Contact met Tasso
(Klik op de links om direct te gaan naar het onderwerp van je keuze)

 


Beste lezer,

Heb je een fijne vakantie gehad? Een vakantie waarin je de boel even hebt kunnen laten bezinken, waarin je hebt kunnen uitrusten of energie op hebt kunnen doen? Tasso is er in ieder geval weer helemaal klaar voor! Zoals gewoonlijk, zitten we boordevol ideeën voor dit jaar en volgend studiejaar.

Op vrijdag 5 september gaat Tasso van start met een open dag van Tasso Coaching. Tijdens deze dag maak je kennis met het programma van Tasso Coaching, trainers en coaches, én de unieke werkwijze van Tasso Instituut.

Op zaterdag 6 en zondag 7 september organiseert Tasso een weekendworkshop transpersoonlijke regressietherapie. Ook internationaal is Tasso actief. Van 12 tot en met 14 september organiseren we een introductieweekend in Duitsland.Wist je al dat Tasso er tegenwoordig flink op los twittert?
Wil je graag weten wat onze docenten in het buitenland doen? Ben je benieuwd wat de ontwikkelingen zijn bij Earth NL?  

Lees meer over deze en andere onderwerpen in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!
De Tasso-staf.Kennismaken met Tasso?
 

Ben je benieuwd wat de regressietherapie opleiding van Tasso inhoudt? Je bent van harte welkom om persoonlijk kennis te maken!

Tasso organiseert op zaterdag 6 en zondag 7 september een weekendworkshop om kennis te maken met transpersoonlijke regressies. In dit weekend kun je kennismaken met de werkwijze van Tasso via groepssessies en een individuele sessie.

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden op onze site 
 


Introductieweekend Tasso in Duitsland

Bij voldoende aanmeldingen start het Duitse programma in dit najaar. Van 12 tot en met 14 september organiseert Tasso International een introductieweekend in de buurt van Frankfurt, in Gelnhausen. Het weekend wordt gehouden door Hans ten Dam.


Tasso is in nog meer landen actief: in India en Dubai wordt een volledig Tasso-programma gegeven. Daarnaast verzorgen Marion Boon en Hans ten Dam regelmatig workshops en lessen in onder andere Turkije en Brazilië. Meer weten over ons anderstalige aanbod? Kijk dan op www.tassointernational.com. Via de site kun je je ook aanmelden voor de Engelstalige nieuwsbrief.
 


Open dag Tasso Coaching op 5 september


Tasso Instituut biedt, met ingang van september 2014, een uitgelezen programma aan trainingen en modules aan, voor coaches, counselors en therapeuten.

In deze trainingen leer je transpersoonlijke technieken die je direct kunt toepassen in je eigen praktijk. Je zult merken dat je dieper komt en dat je cliënten sneller en beter kunt helpen. Je krijgt een certificaat van deelname voor elke module die je volgt.

Op vrijdag 5 september kun je komen proeven van wat Tasso Coaching te bieden heeft. Er zullen diverse demonstraties worden gegeven en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Locatie: Drift 17, 3512 BR  Utrecht
Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur.

We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.
Deze dag is gratis toegankelijk! We stellen het wel op prijs als je van te voren aangeeft dat je komt. Je kunt je aanmelden via email: info@tassocoaching.com of telefoon: 06-10107843.

Voor het gehele coaching cursus programma voor professionals, klik hier
 

Tasso op Twitter

Ook Tasso heeft het social media virus te pakken gekregen. We zijn de laatste tijd niet weg te slaan van Twitter! Hier delen we het laatste nieuws rondom ons instituut en vertellen we leuke weetjes, spreuken en quotes.Een voorbeeld van wat je aan kunt treffen:

- belangrijke data, zoals workshops, lezingen en   
  open dagen;
- verslagen van plaatsgevonden evenementen;
- nieuws en updates over de opleiding;
- weetjes over Tasso;
- wekelijkse spreuken en quotes over 
  regressietherapie en coaching die aanzetten tot
  denken.

Als klapper op de vuurpijl vind je op Twitter Hans ten Dams tweet van de week. Hij vertelt hierbij meer over zijn zicht op transpersoonlijke regressietherapie en coaching, door in 140 tekens een pakkende uitspraak te doen.

Ben jij klaar voor een flinke dosis transpersoonlijke doordenkers? Volg ons dan op Twitter! 
 


UNICORN Post Graduate Training and workshop in Istanbul, April 2014
Marion Boon werd in april uitgenodigd door Unicorn Transformation Studies in Turkije, om daar een workshop te geven. Marion vertelt over haar ervaringen.

‘In april vond het Congres voor Experimentele Hematologie plaats in Kayseri, hartje Turkije, in het mooie Capadocië. Ik ging erheen op uitnodiging van Unicorn Transformational Studies in samenwerking met Professor Ali Ünal, wiens interesse was gewekt voor de aanpak van “Regeneratie van Organen”, op de wijze waarop Marion de Russische technieken combineert met de directe focus van Tasso.’

Lees meer
 


Tasso terugkomdag en diploma - uitreiking vrijdag 27 juni 2014


Sinds 27 juni dit jaar heeft Tasso er weer nieuwe Tasso collega’s bij! Wij wensen alle afgestudeerden veel succes toe in de toekomst!Afgestudeerden:
Van links naar rechts: Linda Alders, Nanne van der Veen, Nicolette Lachmann, Isabel Berendsen, Jeanette Gouka, Wilma van Erp, Bert Smit, Francis Goethals en Rob Vervaet.
 
Scriptie – onderwerpen:
Linda Alders: Van deadline naar lifeline
Nanne van der Veen: Nieuwe vertaling Winafred Lucas
Nicolette Lachmann: De vroege prenatale dood
Isabel Berendsen: Peut de marskramer en de taal van het onderbewuste
Jeanette Gouka: Overgangsklachten
Wilma van Erp: Innerlijk kind werk
Bert Smit: Het verlies van een kind
Francis Goethals: Regressietherapie en familie-opstellingen
Rob Vervaet: Tasso-methodiek in de reguliere praktijk

 


 

Oprichting Earth NL

Op 24 mei 2014 vond de officiële oprichtingsvergadering van EARTh-NL plaats in de Avanturijn te Utrecht. Het programma is te vinden op: http://regressietherapie.org/evenementen.html. John van Raamsdonk vertelt in het kort waarom EARTh-NL is opgericht.‘Ik heb de conferenties in Kusadasi, Kleve in 2012, en dit jaar Estland bezocht. Ik vond het een geweldige ervaring. Er valt zoveel te leren binnen EARTh. Je eigen ervaringen uitwisselen met regressietherapeuten van over de hele wereld.’

Lees meer


 

Isabel over haar scriptie en over Tasso


Elk jaar werken derdejaars Tasso-studenten aan een zelfgekozen eindproject. Met veel trots kijkt de Tasso-staf aan het eind van het studiejaar naar de presentaties van de resultaten. In deze nieuwsbrief Isabel Berendsen aan het woord. Zij vertelt over haar onderzoek naar de taal van het onderbewustzijn en haar ervaringen met de opleiding.


Naam: Isabel Berendsen
Leeftijd: 43 jaar
Beroep: Regressietherapeut

Wat was het onderwerp van je scriptie en waarom heb je dat gekozen?
'Het onderwerp van mijn scriptie was de taal van het onderbewustzijn. Ik heb daarvoor gekozen omdat wij als therapeut een groot deel van de tijd die wij doorbrengen met onze cliënt, in gesprek zijn met diens onderbewustzijn. Ik heb jaren geleden, tijdens een andere opleiding, leren aura-lezen. Daar heb ik geleerd om de indrukken (beelden, kleuren, symbolen, enz.) die ik kreeg tijdens een lezing, om te zetten in een begrijpelijk verhaal, waar de cliënt wat mee kon. Sindsdien let ik ook tijdens een regressie-sessie op dit soort indrukken. Het helpt mij bij het stellen van de juiste vragen zodat ik sneller bij de kern van een probleem kom. De opdracht bij het schrijven van de scriptie was, dat  mijn collega’s er iets aan moesten hebben. Nou is natuurlijk niet iedere therapeut in de gelegenheid te leren auralezen, dus ik wilde onderzoeken waar de informatie die mij helpt snel tot de kern door te dringen, nou eigenlijk vandaan komt. Om dat in alle vrijheid te kunnen doen, zonder mijn cliënt te benadelen omdat niet alle aandacht naar de sessie ging, ben ik sessies van anderen gaan bestuderen.'

Wat zijn je belangrijkste bevindingen en conclusies en wat kunnen we hiervan leren?
'Het viel mij op dat er, vanuit het onderbewustzijn van de cliënt, vaak een hoop hints kwamen, op uiteenlopende manieren, over wat er wezenlijk aan de hand was.....'

Klik hier om verder te lezen
 


Contact met Tasso

Meer weten over Tasso? Kijk op onze websites voor meer informatie en contactgegevens:
www.tasso.nl
(Opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie)
www.tassouitgeverij.nl (Boeken)
www.tassocoaching.com (Transformerende coaching; opleidingsmodules + workshops)
www.tassointernational.com (Workshops en opleidingen in het buitenland)

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Tasso Instituut. Teksten uit deze nieuwsbrief mogen worden overgenomen met bronvermelding. De nieuwsbrief komt circa eens per kwartaal uit en wordt gratis verstuurd naar belangstellenden. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Of juist wel, maar op een ander mailadres? Scroll dan helemaal naar onderen en klik op: unsubscribe from this list of update subscription preferences. Dan kun je de aanpassingen zelf doorvoeren.

 

Copyright © 2014 Tasso Instituut, All rights reserved.

Email Marketing Powered by MailChimp