Copy
Intro middag 6 februari 2015 * Symposium EARTh NL 7 februari 2015 * Derde lichting van Tasso International * Nieuwe eisen in 2017 * Persbericht, criteria MKB en PsBK * Contact met Tasso

IN DEZE NIEUWSBRIEF:
Intro middag 6 februari 2015
Symposium EARTh NL 7 februari 2015
Derde lichting van Tasso International
Vacature webmaster Tasso

Tasso Transformerende Opstellingen
Contact met Tasso
(Klik op de links om direct te gaan naar het onderwerp van je keuze)


Beste lezer,

Heb je een fijne jaarwisseling gehad? Tasso wenst iedereen bij deze een 2015 vol ontplooiing toe.

In deze nieuwsbrief staan de activiteiten die in februari gehouden worden door Tasso en EARTh NL en informatie over de nieuwe eisen in 2017 op het gebied van Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis.  
  
Op vrijdag 6 februari en op vrijdag 27 maart organiseert Tasso een open middag. Tijdens deze middagen kun je kennis maken met het Transpersoonlijke Regressietherapie programma van Tasso.

Op internationaal vlak staat Tasso ook niet stil. Op 13 februari start alweer het derde internationale programma van Transpersoonlijke Therapie. Op zaterdag 7 februari organiseert EARTh-NL een symposium.

Lees meer over deze en andere onderwerpen in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!
De Tasso-staf.

 
Intro middag 6 februari 2015


Ben je benieuwd wat de Transpersoonlijke Regressietherapie opleiding van Tasso inhoudt? Je bent van harte welkom om persoonlijk kennis te maken!

Tasso organiseert op vrijdag 6 februari om 14:00 uur een open middag om kennis te maken met Transpersoonlijke Regressietherapie. Op deze middag is er de mogelijkheid om mee te draaien in de les. Op vrijdag 27 maart is er wederom een open middag. Heb je meer interesse in een introductieweekend? Deze zal plaatsvinden op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015. Meer informatie hierover volgt nog.  

Intro middagen: vrijdag 6 februari en vrijdag 27 maart
Locatie: Gebouw van de Hogeschool Geesteswetenschappen Utrecht (HGU).
Adres: Drift 17, 3512 BR  Utrecht
Op loopafstand van station Utrecht CS
Tijd: 14:00 uur

De intro middagen zijn gratis toegankelijk! We stellen het wel op prijs als je van te voren aangeeft dat je komt. Je kunt je aanmelden via email: info@tasso.nl of telefoon: 06-24345464.
 

Symposium 7 februari 2015
EARTh Nederland


 

Zoals jullie in onze vorige nieuwsbrief van oktober 2014 hebben kunnen lezen hebben wij Hans Siepel bereid gevonden een lezing te geven over zijn visie op dementie. Zijn boek “Stemmen van de ziel” beschrijft het twee jaar durende dementieproces van zijn moeder.

Nicolette Lachmann vertelt over haar afstudeeronderzoek over kinderen die (vroeg) in de zwangerschap zijn overleden. Daarnaast komt de stand van zaken van EARTh NL ter sprake.

Klik voor meer informatie en het gehele programma hier.
Derde lichting van Tasso International
Eerste seminar start 13 Februari 2015
Van 13 februari tot en met 17 februari 2015 start Tasso alweer met het derde internationale Transpersoonlijke Regressietherapie programma van Tasso. De opleiding is gebaseerd op het nieuwe boek van Hans TenDam: Deep Healing and Transformation, beschikbaar op www.lulu.com.

We hebben een Braziliaanse deelnemer uit België, Europese deelnemers uit Duitsland en Ierland en Aziatische deelnemers uit India en Iran.

Lees meer.


Vacature webmaster Tasso
Tasso is op zoek naar een webmaster. De werkzaamheden betreffen het onderhoud van de Tasso websites en het uitvoeren van marketing activiteiten op de sociale media. Meedenken t.a.v. de promotie van Tasso wordt zeer gewaardeerd!

Het zou fijn zijn iemand te kunnen vinden die affiniteit heeft met Tasso Instituut en het vakgebied, doch dit is niet persé noodzakelijk.

We zoeken iemand met ruime kennis van Joomla. Een creatieve inslag en vaardigheid in het gebruik van de social media is een pré. Het betreft betaalde werkzaamheden.

Misschien ben je zelf geïnteresseerd, misschien ken je iemand die dit op zich zou willen nemen. Voel je dan vrij om deze oproep verder te verspreiden. Voor inlichtingen kun je bij Claudine Bonnet terecht. Tel: 0341 - 550 687  
 

Tasso Transformerende Opstellingen
Een probleem laten opstellen in een Familie- Organisatie of Core-Issue opstelling?  Of wil je een demonstratie-dag bijwonen, om kennis te maken met de Tasso werkwijze met opstellingen?

Tasso Coaching organiseert regelmatig opstellingen in de HGU te Utrecht.
Eerstvolgende transformerende opstellingen:

- Demonstratie dag Opstellingen: 26 januari 2015
- Familieopstellingen: 9 februari 2015
- Core-Issue Opstellingen: 2 maart 2015

Door een fysiek ruimtelijke opstelling van de verborgen dynamische componenten van familie, organisatie (team, afdeling) of individuele persoonlijkheid, ontstaat er een zichtbaar patroon, waarin de verborgen emotionele spanningsvelden zich aftekenen binnen families, bedrijven en de individuele persoonlijkheid. Behalve dat deze patronen duidelijk en bewust worden gemaakt, werken we direct naar een oplossing toe!

Voor meer informatie over het Tasso Coaching programma, klik hier
 

Contact met Tasso

Meer weten over Tasso? Kijk op onze websites voor meer informatie en contactgegevens:
www.tasso.nl
(Opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie)
www.tassouitgeverij.nl (Boeken)
www.tassocoaching.com (Transformerende coaching; opleidingsmodules + workshops)
www.tassointernational.com (Workshops en opleidingen in het buitenland)

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Tasso Instituut. Teksten uit deze nieuwsbrief mogen worden overgenomen met bronvermelding. De nieuwsbrief komt circa eens per kwartaal uit en wordt gratis verstuurd naar belangstellenden. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Of juist wel, maar op een ander mailadres? Scroll dan helemaal naar onderen en klik op: unsubscribe from this list of update subscription preferences. Dan kun je de aanpassingen zelf doorvoeren.

 

Copyright © 2015 Tasso Instituut, All rights reserved.

Email Marketing Powered by MailChimp