Copy

Bestel  op www.broodjeunicum.nl of via 0174-266909


Bestel vandaag!!

Broodje Unicum is afgelopen week live gegaan en de eerste bestellingen hebben wij naar alle tevredenheid mogen bezorgen. Onze dank daarvoor. Ervaar ook onze kwaliteit en service en bestel vandaag uw heerlijk broodjes en geniet van 10% welkomskorting. 

Voor 9.30 uur besteld is voor 12 uur geleverd. 
 

Geniet van onze geweldige Welkomskorting van 10%. Voer onderstaande code in op de bestelpagina. 

(geldig in de maanden april en mei 2018)


Natuurlijk kunt u ook telefonisch bestellen op 0174-266909. Voor vragen en/of speciale bestellingen neemt u contact op met Max Moerman op 0655813705

Wij kijken uit naar uw bestelling!
 
Ga naar onze website & bestel online

Het is weer tijd voor heerlijke AA Asperges

Het Witte Goud!

Wij hebben weer heerlijke AA Asperges in Unicum Elzenhagen en Unicum Waterweg. Reserveer vandaag nog uw tafel en geniet van onze heerlijke klassieke en eigentijdse Asperge gerechten. 

Onze beide keukenbrigades hebben hun uiterste best gedaan om u weer te voorzien van de meest lekkere gerechten die met het Witte Goud te bedenken zijn. 
 

Genieten voor jong en oud. 

Moederdagbrunch

Unicum Waterweg & Unicum Elzenhagen organiseren op zondag 13 mei 2018, de belangrijkste dag van het jaar, een MoederdagBrunch voor jong en oud, vanaf 11.30 uur heten wij u welkom voor een kopje koffie naar keuze, geserveerd met een overheerlijk luxe koekje. Aansluitend serre eren wij een geweldige brunch. Als afsluiter hebben wij een zalig dessertbuffet. Deze middag duurt tot ongeveer 15.00 uur
 

Unicum Waterweg - Hoek van Holland
Unicum Elzenhagen - Poeldijk
Twitter
Facebook
Website
Email


Copyright © 2018 Restaurant Unicum, alle rechten voorbehouden. 
De foto's in deze website zijn louter ter illustratie.