Copy


It's the most wonderful time of the year... 

Het einde van het jaar is weer in zicht en wij gaan ons opmaken voor de Kerstdagen. Onze restaurants zijn al helemaal in gezellige kerstsfeer. Het beloofd een heerlijke Kerst te worden. Restaurant Unicum en Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen zijn beide dagen volgeboekt. 

Eerste Kerstdag hebben wij bij Unicum Waterweg in Hoek van Holland nog een aantal tafeltjes beschikbaar voor de brunch. (voor kleinere gezelschappen)

De dagen rond de Kerst hebben wij onze openingstijden aangepast. 

Restaurant Unicum Hoek van Holland

is gesloten op 24 december en van 27 december tot en met 3 januari.  

De weekenden van 14 tot en met 17 december en 21 tot en met 23 december zullen wij gewoon geopend zijn zoals u van ons gewend bent.
In het nieuwe jaar bent u vanaf donderdag 4 januari weer van harte welkom.

Unicum Waterweg Hoek van Holland

is gesloten op 18, 24 en 31 december. 
Het nieuwe jaar, 1 januari bent u vanaf 12.00 uur van harte welkom bij Unicum Waterweg in Hoek van Holland! Wij zullen geopend zijn voor een heerlijk kopje koffie, lunch en diner. Zo kunt u heerlijk even bijkomen van al het feestgedruis. 

Unicum Elzenhagen Poeldijk

is gesloten op 18, 27 en 31 december!
Alle overige dagen zijn wij geopend voor lunch en diner. Op maandag 1 januari zijn wij vanaf 17.00 uur geopend. Mocht u na alle champagne en vuurwerk van Oudjaarsavond, geen zin hebben om te koken, bent u van harte welkom bij Unicum Elzenhagen in Poeldijk. 

Bijzonder

Op donderdag 28 december is er bij Elzenhagen een heel Bijzonder diner. Deze avond is zo Bijzonder dat er al weken lang geen tafeltje meer te krijgen is. De bediening deze avond wordt namelijk verzorgd door het team van Lunchroom Bijzonder uit De Lier. Zij zullen onze gasten deze avond in de watten leggen en Uwe van der Laan zal zorgen voor de muzikale begeleiding. Wij verheugen ons ontzettend op deze avond!

Unicum
Elzenhagen
Reserveer
Unicum
Waterweg
Reserveer
Restaurant 
Unicum
Reserveer
Twitter
Facebook
Website
Email

Restaurant Hotel ****
Unicum Elzenhagen

0174-254039
7 dagen per week geopend


Unicum Waterweg

 0174-387635
7 dagen per week geopend


 Unicum Restaurant

 0174-382612
donderdag tot en met zondag geopend

 Copyright © 2017 Restaurant Unicum, alle rechten voorbehouden. 
De foto's in deze website zijn louter ter illustratie.