View this email in your browser
AKT'S UPDATE
AGENDA
 
14. AKT de vloer op!                       23. Sollicitatieworkshop
15. AKTOUT! de vloer af!                24. Bestuursvoorlichting
16. GeprAKT's Cupcakebar            30. Borrel
22. Wie is de KAT? kroegentocht   31. UUnited muziekfestival

 
 
Bestuursvoorlichting

Het klinkt ons nog een beetje gek in de oren, maar de horizon van ons bestuursjaar komt langzaam in zicht. We willen hier nog niet aan denken maar het wordt tijd dat we om ons heen gaan kijken en op zoek gaan naar een nieuw bestuur. We zijn er van overtuigd dat er genoeg leuke, enthousiaste en creatieve AKT'ers rondlopen die ons volgend jaar kunnen opvolgen. We moeten elkaar alleen nog ontmoeten. Ben jij benieuwd wat wij doen tijdens zo'n bestuursjaar? Wat gebeurt er allemaal voor, tijdens en na AKTiviteiten? Welke taken heb je buiten AKTiviteiten nog meer als bestuurder? Wat zijn de gezamenlijke taken en wat zijn de verschillen tussen de bestuursfuncties? 
Ben je geïnteresseerd? kom dan DONDERDAG 24 MAART om 17:00 langs op ons kantoor en wij vertellen je alle ins en outs van een bestuursjaar bij AKT!
PLAKT is fresh from de pers!
 
PLAKT is officieel PLAKT! De eerste PLAKT is online te bekijken, dus twijfel niet, klik op het plaatje hierboven en verdiep je in televisie! 
geprAKT's cupcake Bar!

Na een zeer geslaagd nieuwjaarsdiner is het alweer tijd voor de volgende geprAKTiviteit! Omdat wij allemaal van zoetigheid houden, organiseren wij een Cupcake Bar! Wat houdt dit in? Dit betekent dat jij voor slechts anderhalve euro je eigen cupcakes kan maken en uiteraard ook mag opsmikkelen. Uiteraard kan er ook wat te drinken genuttigd worden. Het evenement is met vrije inloop, wat betekent dat je tussen 15:00 en 17:00 gewoon relaxt kan langskomen wanneer jij dat wilt! 
Sollicitatieworkshop
 
Solliciteren, hoe moet dat eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat jij de vis bent die uit de grote mediavijver gevist wordt? Wanneer val je op? Hoe ben je interessant en toch niet te opdringerig? Dit gaan we leren tijdens de sollicitatieworkshop van mediastages! 

Meer info volgt snel dus hou facebook in de gaten!
AKT Borrel

Op deze borrel is het de bedoeling dat jullie lekker de tentamenstress van jullie af komen drinken! Tevens hopen we tegen die tijd te kunnen proosten op de lente, want die komt er aan! Zoals een groot zanger ooit zong: 
"En ik kan hier op dit uur geen taxi meer krijgen. Maar dat maakt me niet uit, de Lente begint." 
Ben er bij 30 maart!
Wie is de KAT?
 
Heb je altijd al mee willen doen aan Wie Is De Mol? Maar ben je helaas nog nooit gevraagd door de Avro omdat je toevallig geen BN'er bent? Geeft niks! De Feessie van AKT presenteert: Wie Is De Kat Kroegentocht. Net zoals Wie Is De Mol, maar met bier!
22 maart! 5 cafe's! 1 KAT!

BLIK zoekt redacteurs!


Heb je journalistieke en/of wetenschappelijke ambities? Vind je het interessant om je bezig te houden met PR en Marketing? Wil je ervaring opdoen in het maken van een academisch tijdschrift en daarmee je CV op waardevolle wijze aanvullen? Dan is BLIK zeker iets voor jou!

Om te solliciteren voor een positie binnen de redactie van BLIK stuur je voor zondag 20 maart een korte motivatiebrief en een voorbeeld van je schrijfwerk (zoals een paper of essay) naar info@blikonline.nl

Laat deze kans niet liggen en voeg je bij ons gezellige team!

UUnited muziekfestival

In 2016 viert de Universiteit Utrecht haar 380-jarige bestaan. Op 31 maart, tijdens een bruisende lustrumweek, bestormen meer dan 400 muzikale studenten, medewerkers en alumni heel TivoliVredenburg voor het UUnited lustrum muziekfestival. Een muziekfestival dat dwars door alle muziekgenres heen gaat en alle uithoeken van de universiteit samenbrengt. Georganiseerd voor studenten, medewerkers en elke andere geïnteresseerde.
Write now zoekt schrijftalent!

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar en schrijf je? Dan heb je nog tot en met 31 maart om jouw tekst in te sturen voor schrijfwedstrijd Write now!, de belangrijkste schrijfwedstrijd voor jongeren in het Nederlands taalgebied. De vorm van de inzending is vrij: verhaal, gedicht, column, toneeltekst, filmscenario, songtekst – alles is toegestaan.