View this email in your browser
AKT'S ZOMERUPDATE
We hebben eindelijk vakantie! Met een frisse cocktail op het strand, blikken we terug op een geweldige laatste maand. Afgelopen maand is het nieuwe bestuur ingestemd op de AV, zijn we met TheaterAKT naar een spetterende productie van Toneelgroep Amsterdam geweest, liep het ledeninitiatief als een trein. Ook hebben we voor de laatste keer van het vloeibaar goud genoten in de Stadsgenoot met onze spiksplinternieuwe AlmanAKT in de hand, hebben we geswingd op de Summer Fling, hebben we heerlijk gepricknickt met GeprAKT, zijn we op een geweldig zomerkamp geweest met AKT On Tour en hebben we heerlijk rondjes gerolschaatst met AKT Out! 
Agenda
AKT Bestuur 2016-2017
Even voorstellen...
 
Nu we ingestemd zijn op de Algemene Vergadering, en de wissel op het zomerkamp achter de rug is, mogen Isabel van Vliet (voorzitter), Hannah Bremer (penningmeester), Jip Branten (secretaris), Merel Sweers (onderwijscommissaris) en ik, Ivo Hora (PR-functionaris), onszelf officieel het 37ste bestuur van AKT noemen. Met de gedrevenheid van Isabel, de notuleerskills van Jip, de money-mind van Hannah, het enthousiasme van Merel en mijn eigen creatieve geest, gaan wij er een spetterend jaar van maken, met veel mooie momenten!
AlmanAKT 2015-2016

Deze mooie rode jongen is afgelopen maand uitgebracht door de AlmanAKT. En wat een jaarboek! Volledig opgemaakt alsof het Netflix is, met de mogelijkheid alle AKTiviteiten te beoordelen met sterren. Petje af voor deze topfotografen, vormgevers en redacteurs!

Mensen die de AlmanAKT nog niet besteld hebben, kunnen dat nog steeds doen! Het enige wat je hoeft te doen, is dit formulier invullen! Het kost je slechts een minuut en maar elf euro.
Skills Lab - Vacature Schrijfcoach
 
Vanaf september biedt de UU op het nieuwe Skills Lab gratis schrijfcoaching aan. We zoeken 5-6 Ba-/Ma-studenten van verschillende opleidingen die schrijfcoach willen worden. Ca. 1 dag per week beschikbaar voor minimaal 1 jaar. Deadline voor sollicitaites: 10 augustus 2016. Solliciteren kan hier!
Inschrijven nieuw academisch jaar
 
Even een kleine reminder van ons! Vergeet je allemaal niet op Studielink in te schrijven voor het nieuwe academische jaar, het zou zonde zijn als je volgend jaar een nieuwe opleiding moest gaan zoeken...

Geen zorgen, je hoeft je niet opnieuw in te schrijven voor AKT!
De AKT-tas

Een paar maanden terug zijn ze verschenen: de AKT-tasjes. Op het kantoor ligt een grote doos vol met deze prachtexemplaren. Mocht je nog geen tasje hebben, kun je deze tijdens de introductie voor een luttele 2 euro al hebben! Want wie wil er nou niet shinen met zijn eigen AKT-tas!
Boekverkoop vanaf nu open!

Vanaf nu kun je de boeken voor het volgende studiejaar bestellen. Als je dit voor 13 september doet, krijg je nog de maximale korting! Je vindt de boekverkoop hier!
Fijne vakantie!!
 
Dames en heren, het was me een waar genoegen deze nieuwsbrief voor jullie te maken. We zien jullie allemaal bij de introductie. Mocht je je nog niet hebben opgegeven als mentor voor het introkamp, of voor de hulpcie, stuur dan nog even voor morgen een mailtje naar bestuur@akt-online.nl! Iedereen een hele fijne vakantie vol mooie momenten, lekkere drankjes, toffe feestjes, prachtige plekken en leuke mensen toegewenst!