Nieuwsbrief AKT september 2012

NFF geeft 2x2 vrijkaarten weg

Het Nederlands Film Festival zal tussen 26 september en 5 oktober weer losbarsten in Utrecht en ook dit jaar mag AKT 2 paar vrijkaarten weggeven! Stuur een korte motivatie naar bestuur@akt-online.nl waarom jij die kaartjes verdient, de deadline is 21 september.

Verder is er een speciale actie voor studenten, Doordeweeks tot 17.00 uur kunnen we op vertoon van onze studentenkaart in plaats van € 9,- maar voor € 6,50 naar de film. 

The PEETA Project

The PEETA Project is een Engelstalige conferentie over de effectiviteit van kunst in educatie. Er zullen verschillende spreker uit allerlei landen komen, er zijn workshops en er is ruimte om te netwerken.

Wanneer? 26, 27 & 28 spetember
Waar?  Rotterdam
Kosten? Dagkaart voor studenten 35 euro
Meer info? mail naar marleen.mhvandijk@gmail.com of kijk op http://www.peetaproject.com/

Commissiewerving 
Het is weer zo ver! Het samenstellen van nieuwe commissies kan beginnen. Kom op 8 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur of op 9 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur naar de foyer van Studio T om te kijken in welke commissie jij komend jaar wil zitten. Elke commissie zal zich kort voorstellen waarna jij je keuze kan maken en jezelf op de sollicitatielijst van de commissie waar je in wil, kan zetten. Be there or be square!

Verjaardagsloting

Nieuw!

Elke maand trekken we op het AKT kantoor uit onze magische grabbelton een datum. Degene die op die datum jarig is en het eerste langskomt op Teatime, krijgt een fantastische prijs!
De datum van deze maand is: 10 juli

Maandelijkse AKTborrel & bekendmaking liftlocatie InterAKT


Woensdag 3 oktober is het tijd voor de tweede AKTborrel van studiejaar 2012-2013. Dus niet de 26 september, maar een weekje later. Dat jullie een week langer moeten wachten is heel jammer, maar goed voor de suspence. Interakt gaat op deze borrel namelijk bekend maken waar de liftwedstrijd van dit jaar naartoe zal zijn. Allemaal komen dus! Vanaf 22:00 in de Stadsgenoot, breedstraat 8! AKTleden krijgen 10% korting op hun drankjes tijdens de borrel :)

 

Let's Grow!
Wat je vroeger, later wilde worden!

Wat? NTR 
Wanneer? Woensdag 26 september
Hoe laat? 22.00 tot 4.00
Waar? Club Puma
Kosten? 4 euro of 5 aan de deur
Voorverkoop? 24-26 september van 12.00 tot 15.30 uur (26 september tot 17.00) in de kantine van het CIM

Neem je collegekaart mee naar het feest!


AKT Vegas


Je vindt er bekende bouwwerken in miniatuur, de speelkaarten en fiches vliegen je om de oren en je wordt er wakker met een tattoo op je gezicht: just married. Overal om je heen zijn lichtjes, je trekt nog eens aan de fruitautomaat en neemt nog een slokje…
Are you ready for ONE NIGHT IN VEGAS? 4 oktober is het zo ver!
Reis met ons mee naar AKT VEGAS en ervaar het zelf. Het wordt een nacht die je voor de rest van dit studiejaar niet zal vergeten. En iedereen die er zal zijn weet: what happens in Vegas, stays in Vegas… 
Kom als speelkaart en maak een Royal Flush, kom als showgirl en vind je sugardaddy die de jackpot heeft gewonnen, kom als fruit en maak een three in a row, kom als type uit The Hangover en zuip je klem: wees creatief! Alles mag, alles kan!

Wat? AKT VEGAS
Kosten? €4 voor leden en € 5 voor niet leden, verkoop enkel aan de deur.
Wanneer? Donderag 4 oktober
Hoe laat? 22.00 tot 04.00 
Waar? K-sjot, Oudegracht 155-157

Cinekid zoekt vrijwilligers!

Van 13 tot en met 26 oktober is het Cinekid festival in Amsterdam en andere steden. Vrijwilligers zorgen ervoor dat het festival kan blijven voortbestaan. Intresse of meer informatie? Mail naar vrijwilligers@cinekid.nl

Stages & Vrijwilligerswerk

Er staan weer nieuwe stagevacatures en vrijwilligerswerk op de site! Klik op de afbeelding om direct naar de pagina te gaan.
Copyright © 2012 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp