Nieuwsbrief AKT september 2012

Algemene Ledenvergadering

Woensdag 6 februari is het tijd voor de tweede Algemene Ledenvergadering van dit jaar! Wik jij weten hoe AKT ervoor staat en op de hoogte gesteld worden van onze grootse plannen? Kom dan allemaal om 7 uur naar kamer 212 op Drift 23!

Maandelijkse AKTborrel

Woensdag 6 februari is het weer zover! De maandelijks AKTborrel, waar jullie al zo lang (een hele maand) wachten. Nu is de borrel elke maand al enorm geweldig, maar deze keer wordt hij nog leuker; we hebben dan net de ALV gehad en kunnen vervolgens allemaal samen door naar De Stadsgenoot waar InterAKT zal de bestemming van de grote reis zal onthullen! Spanning en sensatie dus kom allemaal en dan gaan we daarna door naar Opa en OmA6.

Scriptieworkshop

Sta je op het punt te beginnen aan je bachelor- of masterscriptie, maar verdrink je in de zee van mogelijkheden? Of ben je al begonnen, maar inmiddels op een dood spoor terechtgekomen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is de Scriptieworkshop Concept tot Uitvoering iets voor jou! Hoe vind je een goed onderwerp? En hoe verwerk je dit tot een geschikte opzet voor je scriptie? Antwoorden op vragen zoals deze helpen niet alleen de beginnende schrijver snel en efficiënt op weg, maar bieden ook een herevaluatie om het vastgelopen werkstuk nieuw leven in te blazen. Klik op de afbeelding voor meer info!

Ragstock

Schrijf het alvast groot in je agenda! Ragstock 2013 zal op dinsdag 5 maart in EKKO losbarsten! Klik voor meer info op de afbeelding hierboven, verkoopdata worden binnenkort bekend gemaakt.

Bestelde boeken

De bestelde boeken zijn op te halen in het AKT-kantoor! Ook is het deze week nog mogelijk voor de eerste jaars om boeken te bestellen. Dan wordt er wel € 2,50 in rekening gebracht omdat de boeken dan thuis worden bezorgd. 

Opa en OmA6

Na de ALV en de maandelijkse borrel kan je met ons mee naar het nieuwste A6 feest, het belooft een feest als nooit te voren te worden, waar je opa en oma stijl van achterover zouden slaan! Dus kom 6 Februari naar DOCK 154 voor maar € 5 van 23.00 tot 04.00! 

It Giet Oan

13 februari trotseren we het taaie ijs en begeven we ons op het ijs van de Vechtse Banen, voor een gezellige middag winterse pret met WinterAKT. Van 1 tot 4 zullen we de baan voor maar € 8,20 onveilig maken (en € 6 erbij als je schaatsen moet huren). Je kan er heen met de fiets en met de het openbaar vervoer. Meld je voor dinsdag 12 februari aan door te mailen naar winterakt@akt-online.nl!

Bal Masqué

De Galacommissie presenteert het jaarlijkse gala van de studieverenigingen Art, AKT, Albion, Hucbald en Awater!

Koop je kaartje in de kantine op Kromme Nieuwegracht 80.
€10,- voor leden, €12,50 voor niet-leden.
Kaartverkoop vindt plaats op 15/18/19/20/21 februari tussen 12 - 16u.

Verjaardagsloting

Elke maand trekken we op het AKT kantoor uit onze magische grabbelton een datum. Degene die op die datum jarig is en het eerste langskomt op kantoor, krijgt een fantastische prijs!
De verjaardag van de maand is: 25 januari
Copyright © 2013 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp