Copy
Nieuwsbrief AKT maart 2012

AKTpanel

12 december 2011 hebben wij voor het eerst dit studiejaar het AKTpanel georganiseerd. We merkten dat het lastig is animo hiervoor te vinden, maar we vinden het nog steeds heel belangrijk om te weten wat jullie mening is over de vereniging. Daarom hebben we nu iets nieuws geintroduceerd: het AKT-panel online! Via deze link op onze nieuwe website kom je bij een vragenlijst. Hij is lekker kort en we hopen dat jullie 'm allemaal invullen. De test is anoniem, en je zou ons en de vereniging enorm helpen bij haar vooruitgang. Voor vragen of opmerkingen mag je altijd mailen of bellen, en wil je graag een bestuurslid persoonlijk spreken of heb je vragen over zijn of haar functie, kom dan langs tijdens de koffie-uurtjes. Je kan op de homepage van de AKT-site zien wie wanneer aanwezig is. Ook als jij je ingevulde test graag nog wat verder toe zou willen lichten, want wij zijn heel benieuwd! 

 

AKT & SV Contact: Between the Sheets!


Het feest van je dromen!

AKT en SV Contact zijn vrienden. We lijken op elkaar, qua studie en qua naam, maar ook vanwege onze onvergetelijke feestjes. Nu hebben we de handen ineen geslagen en speciaal een slaapfeestje georganiseerd voor alle leden van AKT en SV Contact, want dat doen vrienden! We gaan er een gezellig nachtje van maken, met de nodige alcoholische versnaperingen, iets lekkers te eten, heerlijke muziekjes en vooral met zo min mogelijk slaap!

Op donderdag 1 maart 2012 vanaf 22:00u is het K-Sjot voor jullie open. We verwachten jullie dan natuurlijk gekleed in sexy nachtjapon, pyjamasuit, boxer, badjas of iets totaal anders dat met ‘slaap’ of ‘dromen’ te maken heeft, wees origineel! We gaan door tot in de late uurtjes, zodat je uiteindelijk heerlijk in slaap zal kunnen vallen, dromend over de geweldige avond.

Wat: Between the Sheets met AKT en Contact
Wanneer: Donderdag 1 maart vanaf 22:00u
Waar: ’t K-Sjot
Hoeveel: €3,- voor leden en €4,- voor niet-leden

Ragstock
Ragtock Indoor Festival 2012 komt er aan. Ragstock is een avond gevuld met bandjes en kleinkunst. Naast dat we jou een fantastische avond willen bezorgen, willen we ook zo veel mogelijk geld ophalen. Samen met vele andere Utrechtse studenten- en studieverenigingen steunen wij namelijk twee goede doelen. De gehele opbrengst van Ragstock 2012 zal gaan naar UAF en Humana.

Gala: Vogue

Gala van studieverenigingen Albion, Akt, Art, Awater en Hucbald!
14 maart 2012
Club Lux
22:00 – 04:00 uur
Tickets: leden €10,- niet leden €12,50
Kaartverkoop: Art-kantoor, Drift 10 (kelder), 8/9/12/13/14 maart 12:00-16:00 uur.
Dresscode: High Fashion Gala (Dress To Impress!)
Welkomstdrankje tot 00:00 uur!

Preparty MAKTdrid

Lieve mAKTdridgangers,

Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd op de mAKTdrid pre-party!

We organiseren een kennismakings-pre-party! Dit fantastische feestje vindt plaats op donderdag 15 maart vanaf 21.00 uur, dus zet ‘m vast in je agenda! De locatie volgt zo snel mogelijk.

De toegang hiervoor bedraagt €6,50, waarvan jullie onbeperkt (zolang de voorraad strekt) drinkies, drankies en chippies kunnen nuttigen. Er is uiteraard ook een typisch Madrileense (alcoholische) versnapering aanwezig dus wees snel, want die is natuurlijk het populairst! We willen wel heel graag weten of jullie komen zodat we een inschatting kunnen maken van het aantal mensen waarvoor we inkopen kunnen doen. Laat dat dus zo snel mogelijk even weten! En als je later toch besluit niet te komen: even afmelden! Scheelt ons weer heel veel geld.

Geef niet alleen op FB aan of je erbij bent, maar mail dus ook even (als je dat nog niet had gedaan)!

Liefs,
InterAKT

Vidius

De VIDIUS Informatieweek betreft de landelijke maatregelen in het Hoger Onderwijs vindt plaats van 27 februari tot en met 1 maart. Er zal worden geflyerd, er staan overal informatiestands en als klap op de vuurpijl vindt donderdag 1 maart een debat plaats over de maatregelen. Wil jij ook je stem laten horen? Kom dan op 1 maart van 19:30 tot 21:30 naar het Academiegebouw. Tijdens dit debat zullen verschillende visies over de gevolgen van de aanstaande maatregelen, zowel positief als negatief, ter discussie worden gesteld. Het publiek krijgt de mogelijkheid om mee te discussiëren en vragen te stellen. Het debat zal worden afgewisseld met een stuk cabaret toegespitst op het onderwerp. En daarna gaan we dan met z’n allen door naar het Feessie! Kijk op  www.studerenkostmeerdanjedenkt.nl  voor meer informatie.

AKT borrel februari

Blok 3 is weer in volle gang, iedereen is bezig theater, film, televisie, dans of nieuwe media dingen te leren. Tijd voor ontspanning. Februari heeft weer een extra dagje dit jaar en dat moet gevierd worden. De maandelijkse AKT-borrel komt er dus weer aan.

Aankomende woensdag is het weer zover: vanaf 22:00 in de Stadsgenoot zijn alle AKT-ers die genoeg hebben van de hoor- en werkcolleges welkom. En omdat we allemaal straks weer aan de slag moeten met tentamens en papers is het leuk om elkaar even te zien om bij te kletsen. 

Kom dus ook lekker bier, wijn of iets anders drinken met je favoriete AKT-ers! 

Wat? De maandelijkse AKT-borrel
Wanneer? Woensdag 29 maart
Hoe laat? Vanaf 22:00

AKTfilm: Filmquiz

Het is hier. Hier. Waar reputaties worden opgebouwd en sneuvelen.
Hier is het. Hier. Waar hoofdrolspelers zich onderscheiden van figuranten
Het is hier. Hier. Waar spotlights gericht en gedoofd worden.
Hier is het. Hier. Waar geen plaats is voor mededogen, compassie, of meedoenbelangrijkerdanwinnen
Het is hier. Hier. Waar 5 helden historie gaan schrijven

DE GROTE FILMQUIZ

Na ‘We’re on a Mission from God’ en de ‘Workshop Joost van Ginkel’ is de lekkerste commissie van AKT terug met een spectaculaire filmquiz. Schrijf je team (5 personen) in via aktfilm09@gmail.com en kom op 6 maart, 20.00 uur naar Jij&Wij. Het wordt een bijzonder mooie avond, met fantastische prijzen. Iedereen is welkom. Kosten: AKT-ers 1,- / Niet Leden 2,-

Tot 6 maart!

Kus!
Van je Vrienden van AKTFilm

Festival Cement

Ga met AKT mee naar Festival Cement in Den Bosch! Op woensdag 21 maart kunnen we heel de dag genieten van toneelvoorstellingen, dansoptredens, multidisciplinaire performances en zelfs debatten volgen en een nog-geheime activiteit bijwonen. En dat alles voor maar 10 euro! Natuurlijk kun je ook later op de dag inspringen. Meer informatie volgt binnenkort op de AKT-site, maar schrijf de datum alvast in je agenda: 21 maart. Kijk voor meer informatie alvast op festivalcement.nl.

Wat? Festival Cement met AKT
Wanneer? Woensdag 21 maart
Kosten? 10 euro

AKT borrel maart

En natuurlijk is er in maart ook weer een borrel, op woensdag 28 maart welteverstaan! Komt allen vanaf 22:00 naar de Stadsgenoot! 

Nieuwe website!

Eindelijk is het dan zover: de nieuwe AKT-site staat online! Er wordt natuurlijk nog keihard aan gewerkt: we willen meer features toepassen, proberen te integreren met Social Media en we gaan nog meer foto's online zetten bijvoorbeeld. Maar hij is er! We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden, dus stuur je reacties naar akt@uu.nl! Heb je de nieuwe site nog niet gezien? Bezoek hem dan hier: AKT online

Wedstrijd

Natuurlijk ook deze maand weer een nieuwe AKT wedstrijd, waarbij je een heerlijke fles wijn kunt winnen. Het enige dat je hoeft te doen is je antwoord op de volgende vraag mailen naar akt@uu.nl. Deze maand mag je zo creatief mogelijk zijn!

Wie oh wie heeft onze prachtige AKT bestuursposter die op onze kantoordeur hangt volgens jou beklad? 


Copyright © 2012 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp