Nieuwsbrief AKT oktober 2013

Nieuwtjes

Deze week krijgen sollicitanten voor commissies te horen in welke commissie ze geplaatst zijn. Alle commissies kunnen nu uit gaan kijken naar het plannen van activiteiten en de aankomende commissiebattle. Alle leden kunnen uitkijken naar de vele activiteiten die het komend jaar worden gepland. Houd dus allemaal je ogen en oren open!

DanceAKT

DanceAKT organiseert 29 oktober een Salsa workshop in Parnassos. Gooi je heupen los en kom lekker dansen. Wie zich nog niet heeft ingeschreven, kan dit nog doen door naam en telefoonnummer te mailen naar danceakt@akt-online.nl! 

(Lift)Borrel

30 oktober is onze maandelijkse AKT borrel! Deze maand is het geen gewone borrel, maar de LiftBorrel. Op deze avond maakt InterAKT de bestemming voor de liftwedstrijd bekend. We nodigen alle lifters uit om de concurrentie alvast te peilen. Maar ook mensen die niet mee liften zijn van harte welkom om gezellig een drankje te komen doen. Dus kom allemaal woensdagavond 30 oktober om 22.00 uur naar De Stadsgenoot! 

Nieuwe naam

Zoals je misschien al hebt meegekregen, krijgt de opleiding Theater-, Film- en Televisiewetenschappen vanaf volgend jaar een andere naam. Deze naam is echter nog niet definitef gekozen. Er wordt nog volop gezocht naar een passende naam die de lading van de studie goed dekt. Hierbij kunnen wij jullie hulp goed gebruiken! Heb jij een idee voor een andere naam voor onze opleiding? Welk(e) woord(en) moet(en) beslist in de nieuwe naam voorkomen? Of wil je jouw verhaal kwijt over wat de naam Theater-, Film- en Televisiewetenschappen jou zegt en hoe dit eventueel invloed heeft gehad op je studiekeuze? Stuur dan een mail naar bestuur@akt-online.nl. Diegene die de beste naam mailt krijgt een leuke prijs. Dus aarzel niet en mail! Alle ideeën zijn welkom!

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook! Extra leuk: Vanaf nu hebben we elke donderdag een kleine verrassing op Twitter. Geen enkel bestuurslid ontkomt hieraan. Benieuwd wat het is? Volg @AKTisAKT op Twitter.  

Gevonden!

Op het introductiekamp is een zwart leren jas met fransjes gevonden. Ben jij of ken jij iemand die deze jas kwijt is? Mail dan naar bestuur@akt-online.nl

Impakt

De Public Library Hackaton 'Free Libraries for Every Soul' is een ode aan boeken en bibliotheken. Grafische ontwerpers, hackers, UX designers, boekmakers en programmeurs werken in het eerste weekend van november aan een wereldomspannende P2P-bibliotheek. De Public Library Hackathon wordt geleid door hacker en cyber-librarian Marcell Mars en vindt plaats op 1, 2 en 3 november in Kaptiaal, Plompentorengracht 4 in Utrecht. Deelname is open voor iedereen.

Het Impakt Festival vindt plaats van 30 oktober t/m 3 november 2013 in Utrecht. Meer informatie over het Impakt Festival 2013: Capitalism Catch-22 en de overige programmering is te vinden op de website: www.impakt.nl. De totstandkoming van het programma is momenteel in volle gang. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen via de website www.impakt.nl en facebook.nl/impaktfestival.


A6

Het volgende A6-feestje staat ook al op de planning. Houd 20 november je avond en nacht vrij, want dan gaan we met zijn allen weer een mooi feestje bouwen! Het thema is nog niet bekend, dus houd Facebook in de gaten de komende tijd. 

Blok 2

Het eerste studieblok van dit jaar is bijna afgelopen. Met dit eind van Blok 1 komt het begin van Blok 2. Dit betekent: nieuwe vakken en andere docenten! Maar ook weer een blok met een andere dansstijl voor de danslessen van DanceAKT, nieuwe feesten en activiteiten. We wensen iedereen nog succes met de laatste deadlines en tentamens en een goede start voor het volgende blok. 

Prijsvraag!

Mail het antwoord op de onderstaande vraag naar bestuur@akt-online.nl. De persoon die als eerst het juiste antwoord mailt, wint 2 AKT muntjes! 
De vraag: Hoeveel alternatieve slogans hangen in drie bogen op kantoor? 


Copyright © 2013 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp