Nieuwsbrief AKT september 2012

Karaoke Night

Donderdag 8 november is het tijd om al je zangtalent (of gebrek daaraan) los te laten op de SV Contact & AKT Karaoke Night! Nu weten wij natuurijk allemaal dat elke AKTer zingt als een engeltje, we moeten onze vrienden van Communicatie- en Informatiewetenschappen daar nog even van overtuigen. Als je niet helemaal overtuigd bent van je eigen zangkunsten, kn je natuurlijk ook gewoon komen kijken en een biertje drinken.

Wanneer? Donderdag 8 november
Waar? Café Lieve, Nobelstraat 8 
Hoelaat? Vanaf 21.00 
Kosten? Geen entree! 

Functievergaderingen

Dinsdag 13 november zijn de functievergaderingen! Hierin legt een bestuurslid uit wat er van zijn specifieke functie in een commissie verwacht wordt. Precieze tijden volgen snel.

Waar? AKTkantoor
Wanneer? dinsdag 13 november

Liftwedstrijd InterAKT

Wie is er al eerste in Antwerpen? Wie haalt de meeste punten? Welke losers gaan de redauto nodig hebben? Vrijdag 16 november barst de liftwedstrijd om 8 uur 's ochtends los en zullen we het aan het eind van de dag allemaal weten!
Kijk voor meer info hier.
Vergeet bovendien niet een machtiging in te vullen tussen 5 en 12 november!

Onderwijs werkgroep

Ook dit jaar gaat AKT weer een aantal leuke, onderwijs-gerelateerde AKTiviteiten organiseren. Bij deze AKTiviteiten moet ja onder andere denken aan de Speeddate met Alumni, voorlichtingsavonden voor het buitenland, maar ook aan interessante symposia en lezingen.
Kijk hier voor meer info. Nu al geïnteresseerd? Mail naar bestuur@akt-online.nl met als onderwerp 'onderwijs werkgroep'.

Inschrijven blok 3 & 4

Het is weer zo ver! Vanaf 12 november kan je je twee weken lang inschrijven voor vakken in blok 3 en 4. Eerstejaars moeten gaan kiezen tussen theater/dans- of film/tv vakken en ouderejaars moeten door het wegvallen van verschillende vakken goed kijken naar hun studieplanning.
AKT kan je helpen! Kom langs op Dennis' of Iris' Teatime en ze zullen duidelijkheid scheppen in de chaos. Kijk hier voor de tijden waarop zij op kantoor zijn.

Liftborrel InterAKT

Op woensdag 14 november organiseert InterAKT een gezellige liftborrel! Vanaf 22.00 uur zijn alle lifters welkom in de Stadsgenoot om de concurrentie alvast het leven zuur te gaan maken. Maar belangrijker is dat de eerste twee opdrachten hier bekend worden gemaakt. Je zult dit niet willen missen dus ZORG DAT JE HIERBIJ BENT!

Verjaardagsloting

Elke maand trekken we op het AKT kantoor uit onze magische grabbelton een datum. Degene die op die datum jarig is en het eerste langskomt op Teatime, krijgt een fantastische prijs!
De verjaardag van de maand is: 8 juni
Copyright © 2012 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp