View this email in your browser
AKT'S UPDATE
AGENDA
 
24. AKT borrel
25. Algemene Vergadering
26. DPPLR 
2e Algemene vergadering

25 februari staat de tweede algemene vergadering op de planning. Dit is jou kans om ons te laten weten wat jij van de zaken binnen AKT vindt! Tevens zullen wij met jou het afgelopen half jaar door nemen en zullen we ook vooruit blikken op het komende half jaar! Ook is dit JOU kans om een leuke AKTiviteit te verzinnen, iets wat je mist binnen AKT of iets wat je gewoon heel erg leuk lijkt om met ons te doen! Meer informatie hierover zullen we binnekort onthullen via onze facebook pagina. Na de vergadering zullen we nog een lekkere afzakker drinken in de bar van Parnassos! 

BEN ER BIJ!
AKT naar DPPLR
 
Het is alweer tijd voor het tweede bedrijfsbezoek! Vrijdagmiddag 26 februari gaan we langs bij productiebedrijf DPPLR in zijn prachtige pand in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Een aantal jaar geleden is DPPLR opgericht door twee studenten Media en cultuur (UvA). Toen bleek dat het bedrijf goed liep, zijn de twee gestopt met hun bachelor en zijn ze zich volledig op het produceren van korte films en commercials gaan richten. De 26e vertellen de oprichters hun verhaal en wij mogen daar natuurlijk vragen over stellen. We sluiten af met een borrel! 
 

Werken bij ITs Festival!

International Theaterschool Festival Amsterdam, kortweg ITs, is een 8-daags platform voor hét nieuwe podiumtalent van dit moment. Voor ITs Festival 2016 (22 – 30 juni) zijn wij op zoek naar een Productie Coördinator en een Technisch Coördinator!

Ook zijn wij nog steeds op zoek naar stagiair(e)s! Ben of ken jij een enthousiaste, creatieve aanpakker die moeiteloos schrijft en die studeert aan een relevante HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van Marketing/Communicatie of Theaterwetenschappen? Kijk dan naar onze vacature voor Stagiair(e) Marketing & Communicatie. 

Kijk voor meer stages op onze Site!

AKT Borrel

Komt allen weer lekker zuipen op onze maandelijkse borrel! Vier het carnaval-pasen intermezzo door te vasten met BIER! 
24 februari wanneer PSV Atletico madrid van de mat zal vegen staan de deuren van drankpaleis de Stadsgenoot weer wagenwijd open!
El Mundo
 
Als AKT-lid kun je dus super lekker eten bij El Mundo met een gratis halve liter wijn of sangria! 

Nationale Studenten Enquête

De Nationale Studenten Enquête (NSE) is dé kans om je mening te geven over je studie. Het is namelijk de grootste enquête onder alle hbo- en wo-studenten in Nederland.

De resultaten worden teruggekoppeld naar jouw onderwijsinstelling. Jouw hogeschool of universiteit kan dus direct aan de slag met jouw oordeel! Daarnaast wordt de uitslag openbaar gemaakt op de onafhankelijke keuzewebsite www.studiekeuze123.nl. Daarmee help je aankomende studenten met hun keuze.

Stage BCA
 
Ben jij een fanatieke Photoshopper en is taal 'zeg maar echt jouw ding'? Kom stage lopen op de marketingafdeling!

De marketingafdeling is verantwoordelijk voor communicatie naar klanten en abonnees, en voor het vullen en onderhouden van de website. Je hebt contact met vele theaters, musea en poppodia om een zo breed en leuk mogelijk aanbod te vergaren. Daarnaast kunnen we jouw frisse ideeen goed gebruiken bij de productie van het BCA Magazine. 

Prijsvraag voor helderzienden

Welke film gaat de Oscar winnen?