View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT JANUARI 2015
We gaan naar Portugal!
 
Gisteren waren de inschrijvingen voor de Grote Reis! Alle deelnemers die meegaan op de fantAKTische reis naar Lissabon en Porto zijn bekend! Boa viagem!
 

Vacature bij Vidius

 
VIDIUS studentenunie is dé centrale belangenbehartiger van Utrechtse studenten en zoeken een medewerker! Als normalehuur.nl medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de websitesite www.normalehuur.nl en de Facebook pagina. Op de website verschijnen geregeld updates over ontwikkelingen op de woningmarkt in Utrecht of over casussen waarin studenten hun huurprijs aanvechten. Klik hier voor de vacature.
 Tweetakt/Kaap 2015 zoekt vrijwilligers!
 
De voorbereidingen van Tweetakt/Kaap 2015 zijn in volle gang! Muziek, theater, (interactieve) beeldende kunst, cabaret en games zijn ook dit jaar weer aanwezig! Tweetakt/Kaap heeft zijn festivalhart op de Neude gevestigd van 27 maart t/m 12 april en op het prachtige fort Ruigenhoek van 4 april t/m eind mei! Wil jij nieuwe mensen leren kennen, voorstellingen bezoeken en actief meedoen in een enthousiast vrijwilligers team? Meld je dan hier aan als vrijwilliger. 
PBF
 
Heb je het al gezien? Elke zondag om 18:30 komt er een PBF film op RTVUtrecht's zender Ustad! Houdt de Facebook van PBF in de gaten als je een uitzending gemist hebt!
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezelligheid is te vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.
Teken de petitie!
 
Wil jij, net als de vele alumni die onze studie kent, 'Theater- Film- en Televisiewetenschap' op je diploma in plaats van 'Media en Cultuur'? Teken dan hier de petitie! Veel werkgevers in ons veld zijn bekend met deze studie, waardoor je kans op een baan wellicht groter wordt.
Ledeninitiatief
 
Heb je een leuk idee voor een AKTiviteit, aankoop, filmpje, eten of een baanbrekende uitvinding die de gezelligheid bij AKT kan bevorderen? Stuur dan nu je idee naar bestuur@akt-online.nl! Wellicht wordt jouw idee door de leden gekozen en stelt AKT €100,- beschikbaar om het uit te voeren! Mailen vóór 31 januari.
Borrel
 
De eerste borrel van 2015 komt eraan! Op 21 januari komen we weer bijeen in de Stadgenoot om een lekker biertje, wijntje of een coole cola te drinken. Bovendien zijn alle tentamens dan afgelopen, reden genoeg voor een feestje!

KargaKinema x BLIK

 
KargaKinema en het tijdschrift van de faculteit Geesteswetenschappen BLIK organiseren een avond over digitale technologie en zijn invloed op de stad van de toekomst. Tijdens de avond zullen architect Jaap Bekkers en mediawetenschapper Asher Boersma hun visies delen om zo te kijken hoe de toekomst van de stad er volgens hun uitziet. Klik hier voor meer informatie.
Prijsvraag
 
De prijsvraag van deze maand luidt: Wat is de favoriete rapper van de Feessie? De winnaar krijgt tijdens de borrel een fantastische prijs!
Tip: kijk op de website.
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
'Liever een mes in het been, dan drie in de lucht' - Verpleegster in het Diakkonessenhuis
Copyright © 2015 Studievereniging, All rights reserved.

Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book


Klik hier als je geen fantAKTtische nieuwsbrief meer wilt ontvangen   update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp