View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT MEI 2015


Lustrum: Alumni Speeddate
 

Heb je vragen over richtingen en beroepsperspectieven? Kom dan naar de Alumni Speeddate! Komende maandag kan jij daten met verschillende oud-TFT'ers die vertellen over waar zij terecht zijn gekomen. Dit alles gebeurt natuurlijk onder het genot van een lekker drankje in Mick O'Connells. Aanmelden kan via bestuur@akt-online.nl tot zaterdag 17:00 uur (ipv vrijdag 17.00 uur).

Lustrum: GeprAKT's Taartenworkshop
 
GeprAKT weet wel waar AKT'ers van houden. Op het Kampeerweekend kookten ze al een heerlijke maaltijd voor ons, en volgende week dinsdag zijn ze alweer terug met hun volgende eetfestijn: een Taartenworkshop! Kom gezellig taarten maken en misschien win je wel een prijs!

Lustrum: HANKIE PANKIE AKT PUB QUIZ
 
Weet jij het meest over AKT? Kom het laten zien bij de Pubquiz van AKT on Stage en TheaterAKT! Naast super veel vragen over onze geliefde vereniging, worden we ook verrast door verrasingsrondes! Een groot feest/quiz/borrel/party dus!

PBF zoekt bestuur
 
Er zijn weer een paar top studentenfilms in productie, maar om de kwaliteit van PBF te garanderen hebben we verse bestuursleden nodig (producent, dramaturg, PR)! Lijkt jou het leuk om een hecht team aan te vullen dat bezig is om medestudenten te helpen bij filmproducties en de stichting te vernieuwen? Houd je van leren, wodka en aanpoten? Stuur ons dan een mailtje op PBF@UU.nl met daarin je motivatie en CV, dan spreken we een sollicitatiegesprek af!

Prijsvraag
 
De prijsvraag van deze maand luidt: Welke commissie van AKT bestaat het kortst? De winnaar krijgt bij de borrel een fantAKTisch drankje!
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezelligheid is te vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.


Voorlichting Richtingen
 

Weet je nog niet zeker welke richting je op moet met TFT? Komende woensdag organiseert André van der Velden en AKT van 17.30 tot 18.30 uur een voorlichting over de richtingen die je kunt kiezen. Van iedere richting is er iemand aanwezig om te vertellen over waarom je een richting wel of juist niet zou moeten kiezen. De voorlichting vindt plaats op Kromme Nieuwegracht 80, lokaal 0.06.

Tivoli zoekt
stagiaires!

 
Wil jij ervaring opdoen bij het leukste Poppodium van Nederland? Bij TivoliVredenburg zijn er voor aankomend collegejaar een heleboel leuke stages op de marketing- en communicatie afdeling, voor onder andere klassiek/pop/dance programmering. Klik hier voor meer informatie.

Minorenmarkt
 
Ben je op zoek naar verbreding of verdieping van je vakkenpakket? Kom dan naar het Minorevenement op 20 mei 2015 van 11.30-16.00 uur in de Rupperthal in de Uithof! Volg een informatieve presentatie over minors, bezoek de Minormarkt met meer dan honderd verschillende minors en vraag vertegenwoordigers van de minors om de informatie die jij nodig hebt om je keuze te kunnen maken. Inschrijven kan hier.

PBT zoekt bestuur
 
Ben jij geïnteresseerd in het produceren van theater? Houd dan je oren en ogen open, want PBT is op zoek naar een nieuw bestuur voor volgend jaar! Via facebook zullen we na het lustrum meer informatie verstrekken, maar je kunt het ons alvast laten weten als je volgend jaar het bestuur zou willen aanvullen door een mailtje te sturen naar pbt@uu.nl.

Borrel
 
Na drie weken Lustrum feest is het tijd voor wat welverdiende ontspanning. Op woensdag 27 mei kunnen we in de Stadsgenoot lekker uitrusten onder het genot van een biertje, wijntje of een shotje Absinth. Het is bovendien al de voorlaatste borrel van dit jaar! Zie jullie daar!
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
SNILL
Copyright © 2015 Studievereniging, All rights reserved.

Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book


Klik hier als je geen fantAKTtische nieuwsbrief meer wilt ontvangen   update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp