View this email in your browser
NIEUWJAARSUPDATE
AGENDA
 
12. Sneak preview t' Hoogt              
13. TheaterAKT's workshop            
20. AKT-borrel

25. AKT naar Beeld en Geluid
28. DanceAKT workshop
 
Beeld en Geluid

25 Januari staat een bezoek aan Beeld en Geluid op het programma. Het Museum in Hilversum is hét audio-visuele archief van de Nederlandse tv- en radiocultuur. Wat precies het programma is die dag is nog een geheim, maar het zal geen normaal bezoek aan het museum alleen worden...
GEZOCHT: STUDENTEN MET EEN VISIE

Het DeLaMar Theater in Amsterdam zoekt 3 tot 5 kunst- of cultuurstudenten tussen de 20 en 25 jaar voor een programmeringsproject. De geselecteerde jongeren zullen de opdracht krijgen om de programmering te verzorgen voor 1 avond in de Mary Dresselhuys zaal (601 stoelen) van het DeLaMar Theater. De studenten staan helemaal vrij in hun keuze voor de voorstelling.
Stuur vóór 1 februari je korte motivatie en CV naar sophie.braam@delamar.nl
Het Café Theater Festival zoekt Kroeghelden

'Op 4, 5 en 6 maart zullen weer 26 cafés in de binnenstad van Utrecht omgetoverd worden tot een plek van theater, ontmoeting en ontroering. Om ook deze editie tot een succes te maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers voor verschillende functies tijdens het festival. Sluit jij je aan bij ons vrijwillige, mega gezellige, team?
Meer informatie kan je vinden op onze website: http://cafetheaterfestival.nl/meedoen/vrijwilligers/
Tof als je mee doet!'
Boekverkoop 2e semester

Je kunt op onze site weer studieboeken bestellen t/m 14 februari!
Cineville
 
Sinds dit jaar werken wij samen met Cineville, het bedrijf dat passen verkoopt waarmee je non-stop naar alle films in alle filmhuizen in Nederland kunt gaan. Wij hebben voor al onze leden korting geregeld op deze filmpassen. 
Ieder AKT-lid krijgt de cinevillepas één maand gratis en betaalt vervolgens drie maanden 19 euro per maand voor de pas. Bij filmvertoningen van de Universiteit gelden de passen ook! Een super aanbieding dus! Ga met deze AKTiecode: AKTIECV715 naar  
www.cineville.nl/actie
Professioneel Scenarioschrijver worden?
 
Of eerst even uitproberen of de opleiding iets voor je is? Probeer de zesdaagse basiscursus van de ScriptAcademy! De ScriptAcademy is een particuliere vakopleiding. 'Ons doel is het verder professionaliseren van het Nederlandse film- en televisiescenario.' Alle docenten van de ScriptAcademy komen uit de beroepspraktijk. Je krijgt les van ervaren scenaristen, regisseurs, dramahoofden en dramaturgen van omroepen en van film- en televisieproducenten.
AKT-borrel

Dit keer een week eerder dan normaal, maar dat maakt niet uit! We verwachten dat jullie gesloopt zijn door jullie tentamens en daarom gooit café de Stadsgenoot zijn deuren weer open voor de nodige liters bier die gedronken moeten worden helaas! 

Prijsvraag voor helderzienden

Waar gaat de grote reis heen??