Nieuwsbrief AKT april 2014

AKT zoekt Bestuur! 

Voel je je fijn bij AKT en wil je graag meer te zeggen hebben over de vereniging? Ben je benieuwd naar hoe de universiteit in elkaar zit en wat AKT hiermee te maken heeft? Ben je tevreden met de gang van zaken of wil je de dingen anders zien? Misschien heb je dan wel eens nagedacht om volgend jaar in het bestuur te gaan. Een ontzettend leuke en leerzame ervaring. Vragen kun je ons altijd mailen of spreek ons persoonlijk even aan. Geen vragen meer en heb je interesse? Stuur je CV + motivatie van ±500 woorden naar bestuur@akt-online.nl. Dit kan vanaf NU tot vrijdag 9 mei voor 17.00u!

Bioscoop Wolff Actie!

Iedere dinsdagavond om 21.30 uur organiseert bioscoop Wolff Camera de Sneak Preview: een voorpremière van een film waarvan de titel pas bekend wordt wanneer hij op het doek verschijnt. De Sneak biedt een leuke mogelijkheid om films te zien waar je anders misschien niet zo snel naar toe zou gaan en je ziet ze ook nog eens als een van de eersten. Bijkomend voordeel is dat de film met je AKT-pas maar €4,75 kost! Als speciale actie krijg je op dinsdag 13 mei op vertoon van je AKT-pas ook nog eens een GRATIS POPCORN in de pauze!

TheaterAKT

TheaterAKT neemt AKT op 8 mei mee naar de voorstelling KAMP van Hotel Modern. Een voorstelling die in het eerste jaar TFT aanbod is gekomen. Nu KAMP in Theater Kikker te zien is, leek TheaterAKT dit een mooie kans om Hotel Modern echt aan het werk te zien. Om mee te gaan kun je VÓÓR 1 mei je naam en telefoonnummer mailen naar theaterakt@akt-online.nl. Wees snel dus!

Verkiezingen

De verkiezingen komen er weer aan voor de U-raad en de Faculteitsraad. Stemmen kan vanaf maandag 19 mei t\m vrijdag 23 mei. Die week zul je waarschijnlijk op verschillende locaties mensen tegenkomen die zich kandidaat stellen voor een van de lijsten. Via je studentenmail krijg je meer informatie toegestuurd. Veel stemplezier! 

AKT Borrel 

De borrel van 30 April is nog niet geweest, maar toch willen we de volgende borrel al aankondigen. De borrel van mei staat gepland op 28 mei en zal om 22.30 uur beginnen. Let op! Dit is een half uurtje later dan gewoonlijk. Tot dan! 

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook! Extra leuk: Vanaf nu hebben we elke donderdag een kleine verrassing op Twitter. Geen enkel bestuurslid ontkomt hieraan. Benieuwd wat het is? Volg @AKTisAKT op Twitter.

AKT viert 6 + 7 mei Feest!

9 mei bestaat AKT 34 jaar en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Daarom hebben wij die week twee leuke dingen gepland. 
Ten eerste willen we lekker uiteten. Dit willen we doen op dinsdag 6 mei om 18.30 in Mick O'Connell. Er is niet oneindig veel ruimte, dus geef je NU op door te mailen naar bestuur@akt-online.nl. Het eten zal op eigen kosten zijn en een studentenmaaltijd kost daar 6,50. 
Ten tweede willen we woensdag 7 mei tijdens koffie-uur van 13.00 tot 15.00 iedereen uitnodigen om lekker op kosten van AKT een plakje cake en ander lekkers te komen snoepen in de bar ruimte in KNG20. 

Borrel + ReAKTie

30 april is het weer zover! Tijd voor de AKT borrel van april. Lekker met z'n allen bijpraten.
Op deze borrel komt ook de nieuwe ReAKTie uit! Die wil je natuurlijk ook niet missen. Dus kom allemaal woensdag 30 april vanaf 22.00 uur naar De Stadsgenoot voor een praatje, een mop, een drankje en een prachtig tijdschrift. Tot dan! 

Brainstorm Sessie Onderwijs

Wat zou jij veranderen binnen de faculteit Geesteswetenschappen als je morgen de baas zou worden? Wat gaat er goed bij ons, en wat mist er nog op de faculteit? Waar loop je als student in je studie tegenaan? Op donderdag 1 mei organiseert de studentengeleding van de Faculteitsraad Geesteswetenschappen een brainstorm over het onderwijs op onze faculteit waar deze vragen hopelijk door jullie beantwoord worden! Als studentengeleding van de faculteitsraad kunnen zij naast gevraagd advies ook ongevraagd advies leveren aan het faculteitsbestuur en daarvoor willen we graag jullie input. Tijdens de brainstorm willen ze op een intensieve manier in kleinere en grotere groepen praten over verbeteringen en suggesties voor het onderwijs. De opzet is heel breed, alles kan besproken worden en iedereen is welkom!
De brainstorm is op donderdag 1 mei van 15:15 tot 17:00. De locatie volgt nog. Om iedereen te bedanken voor de input, is er aansluitend een borrel.

Hucbald Concert

Op 4 mei 2014 voert Studievereniging Hucbald het Requiem van Maurice Duruflé uit in de St. Willibrordkerk te Utrecht. Het koor en orkest is een eenmalig gezelschap en bestaat voornamelijk uit studenten. De kerk opent zijn deuren om 20.15 uur en om 21.00 uur begint het concert.
Het voorprogramma zal bestaan uit 'Litanies' van Jehan Alain en 'Fanfare for St. Edmundsbury' van Benjamin Britten.
Voorgaande jaren zat de kerk al snel vol, dus wij raden aan om op tijd bij de kerk aanwezig te zijn om gegarandeerd te zijn van een zitplaats. Het concert heeft een gratis toegang, maar aan het einde wordt er een collecte gehouden om het koorproject in stand te kunnen houden.
Dirigent: Gerrit Maas
Mezzosopraan: Elsbeth Gerritsen
Bariton: Job Hubatka
Voor meer informatie: www.koorproject.hucbald.nl of www.facebook.com/koorprojecthucbald

Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp