View this email in your browser
AKT Update December
Nu het nieuwe blok weer vol van start is, en de nieuwe commissies van start zijn gegaan, de feestdrukte zo langzamerhand voor de deur staat, en 2016 bijna is afgelopen, is het weer zover: de maandelijkse update van AKT! Deze maand zal geheel in teken staan van de feeststemming. Zo gaat AKT Out! naar de kerstmarkt in Maastricht, gaan we met AKTFilm een film kijken met lekker eten erbij en is de maandelijkse borrel van december een kerstborrel, met glühwein, kerstkransjes en livemuziek! Met andere woorden, een maand om niet te vergeten!
AGENDA
Tasjes en AlmanAKT
Tijdens de feestdagen komt er niks zo goed van pas als genoeg tassen om je cadeau's in te vervoeren. Nou liggen er toevallig nog heel veel van deze prachtige AKT-tasjes op kantoor, wachtend tot jullie ze komen ophalen, voor twee luttele eurootjes.

Ook liggen er nog een paar AlmanAKT's te wachten tot hun rechtmatige eigenaar ze op komt halen. Heb jij er dus eentje besteld en betaald, en heb je die nog nooit opgehaald? Kom dan gezellig langs op kantoor en neem gelijk zo'n tasje mee!


AKT Out! Presenteert: De Grote Kerstmarkt Bucketlistchallenge!
 
Lieve AKT’ers, Vandaag is het 2 december en daarmee is gisteren officieel de maand van alle feestelijkheden gestart! Wij van AKT Out! hebben dan ook een activiteit bedacht die perfect aansluit bij alle leuke en gezellige dingen die deze maand te bieden heeft. We willen jullie namelijk meenemen naar de kerstmarkt in Maastricht op 16 december! En om ervoor te zorgen dat jullie perfect voorbereid zijn voor de kerstdagen krijgen jullie van ons de AKT Out! kerstmarktbucketlist mee. Op deze lijst staan allerlei leuke activiteiten die ervoor zorgen dat je het meest uit je dagje op de kerstmarkt haalt en dat het een onvergetelijke dag wordt. Voor degenen die de bucketlist het beste uitvoeren is er natuurlijk een prijs!

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Top! Om ervoor te zorgen dat niemand alleen over de kerstmarkt moet wandelen, willen we jullie vragen je op te geven in groepjes van vier. Op 6 december om 20.00 zal op de facebookpagina een Google Docs formulier verschijnen en dan kan een iemand zijn of haar groepje opgeven.

Dus: Wat? Met AKT Out! naar de kerstmarkt in Maastricht!
Wanneer? 16 december
Hoe laat? We verzamelen om 13.15 op Utrecht Centraal
Kosten: Dat hangt helemaal van je eigen consumptiegedrag in Maastricht af, maar wij doen het voor niks!
Opgeven? Op 6 december 20.00 in groepjes van vier

Wij hebben er al erg veel zin in!

Liefs, AKT Out!
Alumna aan 't woord...

'Wat kun je ermee worden?', de meest gestelde vraag op familiegelegenheden.. Om jullie iets meer duidelijkheid te geven over waar je terecht zou kunnen komen, laten we vanaf nu elke maand een alumnus of alumna een stukje schrijven voor de update, deze week: Charlotte Abrams!

Mijn naam is Charlotte, ik ben 25 jaar en afgestudeerd studente Theater- Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Daarvoor heb ik nog de vooropleiding dansacademie (ArtEZ) gedaan en mijn propedeuse behaald als uitvoerend danseres op Codarts Rotterdam. Echter ben ik er toen achtergekomen dat ik veel liever achter de schermen werk en daar mijn passie ligt, vandaar ook de keuze TFT met als hoofdrichting theater.

 

In het laatste jaar van mijn studie heb ik ervoor gekozen een stage te lopen. Scapino Ballet Rotterdam trok altijd al mijn interesse en omdat er geen vacature openstond heb ik een open sollicitatiebrief geschreven. Ik werd uitgenodigd voor gesprek en kon al snel beginnen op de afdeling educatie. Taken als; contacten met scholen/instellingen onderhouden, bestanden updaten, social media beheren, educatieve activiteiten begeleiden en het organiseren en bedenken van educatieve projecten behoorden tot mijn verantwoordelijkheid. Daarnaast hield ik mij bezig met het leggen van maatschappelijke verbindingen en talentontwikkeling. Uiteindelijk heb ik er een jaar gewerkt. Eerst  dus als stagiaire en later als fulltime medewerkster gedurende de zwangerschapsverlofperiode van een collega.

 

Daarnaast ben ik tijdens mijn studie werkzaam geweest als gastvrouw bij het Beatrix Theater. Dit was mijn bijbaan, maar nadat ik inmiddels was afgestudeerd en op zoek was naar een fulltime baan kon ik doorgroeien binnen het theater. Eerst als Floormanager en later verder in combinatie met de functie Duty Manager. Hier ben ik aanraking gekomen met leidinggeven en hoe het is om een team aan te moeten sturen. Wat ik vooral leuk vind aan mijn werk is dat ik zowel praktisch bezig ben op de vloer als werk op kantoor verricht. Tijdens de opleiding TFT en mijn werkzaamheden heb ik gemerkt hoe belangrijk het voor (jonge) mensen in deze maatschappij is om in contact te komen met theater en cultuur en hoe fijn het is om daar een bijdrage aan te leveren. 

Met Ctrl AKT Del naar Awesomespace
 
Nu deze schitterende nieuwemediacommissie weer opnieuw tot leven is geroepen, is het gelijk tijd voor een pracht-AKTiviteit! Voor alle gamers (en non-gamers) onder ons zal dit een feestje worden. We gaan namelijk naar Awesomespace: het ultieme nerdparadijs, waar allerlei oude consoles en gamecomputers bij elkaar zijn geplaatst, klaar om mee gespeeld te worden. Er is ook bier en andere drankjes, voor maar €1,50! 

Hou je Facebook goed in de gaten voor het evenement, en kom allemaal gezellig mee!
Kerstfeestje op de Kromme Nieuwegracht 20!
 
De kerstvakantie staat voor de deur, dat betekent veel gezelligheid, warm binnen zitten bij de openhaard, misschien schaatsen als het weer het toestaat, leuke muziek, heerlijke gluhwein, en overheerlijk eten! 

Om jullie vast voor te bereiden voor deze heerlijke vakantie, organiseren wij de dag voor de kerstvakantie (23 december) een kerstfeestje in de SVO-bar op de Kromme Nieuwegracht 20! Er zal gluhwein zijn en lekkere hapjes verzorgd door GeprAKT, livemuziek door een HucbAKTbandje en bovenal heel veel kerstige gezelligheid!

En inderdaad: deze maand is de borrel dus niet op een woensdag, zoals altijd, maar op een vrijdag!
BLIK ZOEKT!
Wat?
- Recensenten: Vind je het leuk om films te kijken en heb je altijd een sterke mening over wat je van de film vindt? Wil je hier recensies over schrijven en begeleid worden in het schrijven van een goede recensie? Meld je dan aan!
- Kopij: Ben je zelf dik tevreden over je paper en zou je het zonde vinden dat deze door niemand anders gelezen wordt? Stuur hem dan op naar BLIK en wellicht wordt je paper gepubliceerd in het volgende nummer!
- Redactieleden: Zou je het leuk vinden om de ingestuurde stukken te lezen, willen leren redigeren en heb je een brede interesse in het medialandschap? Meld je dan aan als redacteur!  We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Voor al het bovenstaande en voor vragen, kan je een mail sturen naar info@blikonline.nl
Snapchat!

Sinds de liftwedstrijd heeft AKT ook een Snapchat! Hierop zullen we AKTiviteiten en koffie-uurtjes live met jullie delen met leuke filmpjes en foto's. Volg ons via AKTisAKT!
Inloopspreekuur
 
Iedere eerste dinsdag van de maand houden onderwijsdirecteur Vincent Crone en departementsassessor Rinke de Haan een spreekuur voor alle studenten van het departement Media en Cultuur. Je hebt hierover eerder een mail gehad. Het eerste spreekuur was een succes, dus kom vooral dinsdag 6 december van 12.00-13.00 langs op de Muntstraat 2A, kamer 1.02!

Hopelijk tot dinsdag!
Bestel de groentetas via www.akt-online.nl/groentetas
svakt
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Studievereniging · Kromme Nieuwegracht 20 · Utrecht, Utrecht 3512HH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp