Nieuwsbrief AKT juni 2013

Inschrijven

Vergeten jullie niet je zo snel mogelijk in te schrijven voor vakken? Dit kan vanaf vandaag. De inschrijvingsperiode sluit de 30e maar als je aan een cursus met plaatsing deel wil nemen, kan je je inschrijven tot 13 juni 16.00!

Vest

Met trots presenteren we de print voor op het AKT-vest van dit jaar! Hij is rood met witte bedrukking, zoals jullie kunnen zien. Het vest zal 19 euro gaan kosten en is via de site te bestellen!
 

Slimste mens opnames

Maandag 24 juni neemt AKT Out! ons mee naar de opnames van de slimste mens. Je kan je inschrijven vanaf 13 juni, 20.00u. Wees er snel bij, want het kost maar 1 euro! 

Borrel

De allerlaatste borrel van dit jaar wordt op 26 juni als vanouds in de Stadsgenoot gehouden. Niet alleen is dit de laatste borrel van het huidige bestuur, maar ook wordt de AlmanAKT hierin eindelijk onthuld! FantAKTisch dus, we zien jullie allemaal daar!

Sluiting Studio T

Vrijdag 14 juni zal Studio T met een feestelijke laatste dag, officieel gesloten worden. Er zal een workshop zijn, een parade van Studio T naar Parnassos en een Dansfeest met DJ Maarten en DJ Willem. Fantastisch dus :)

Feestje

20 JUNI is er weer een ouderwets AKTfeestje! Helemaal in onze up, alleen AKT’ers, zoals vroegah, want ja IT USED TO BE COOL. Dat is dan ook meteen het denderende thema van de avond!
“Maar, daar kun je echt álle kanten mee op?!”
KLOPT!
Weet je nog hoe cool je jezelf vond met je brand new Furby, je Game Boy, Pokémonkaarten en knikkers? Weet je nog hoe je de show steelde met neon nineties kleding op klassenfeestjes? Vrijheid, blijheid, cool! 

PRAKTISCHE INFO
20 juni
22.00-04.00 uur
K-sjot
AKT-leden: 4 euro
Niet-leden: 5 euro

Zomerkamp

28 t/m 30 juni zal het geweldige zomerkamp losbarsten. Dit weekend zullen we genieten van de zon, elkaars gezelschap en drank! Ook is op zomerkamp de wissel van het bestuur, dus wil je bij dit ontzettend sentimentele gebeuren aanwezig zijn en je inbegrepen AlmanAKT onder laten kliederen door alle andere AKT'ers? Mail dan snel naar aktontour@akt-online.nl.

Superbedankt

Met deze laatste nieuwsbrief van het jaar, komt het einde steeds dichter bij voor het huidige bestuur. Graag willen we deze ruimte nemen om jullie ontzettend mega te bedanken voor afgelopen jaar! Dankzij jullie hebben wij dit hectische jaar zo ontzettend veel gelachen en geleerd. 
 Megadoei (we zijn er de komende 20 dagen nog wel hoor)
  Het 33e AKT-bestuur,
  Lisse, Rens, Dennis, Xanthe en Iris.
Copyright © 2013 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp