Copy
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT APRIL 2015

Lustrumopening
 
30 April is het zover! In de Stairway to Heaven wordt het lustrum van onze mooie vereniging geopend. Het feest luidt het begin in van drie weken lustrumactiviteiten. De entree is geheel gratis en de eerste twintig mensen die binnen zijn krijgen bovendien een verrassing. Blijf op de hoogte van alle Lustrumaktiviteiten door de Lustrumwerkgroep te liken op Facebook!

Batavierenrace
 
Al wekenlang zijn een grote groep AKT'ers aan het trainen voor de wedstrijd van hun leven, namelijk de Batavierenrace! Op 25 april gaat AKT in totaal 175 km rennen. Wie had dat ooit gedacht, sportende AKT'ers!? Door een aantal afmeldingen kan het zijn dat er nog plaats over is bij dit fantastische evenement. Interesse? Mail naar aktief@akt-online.nl

SPRING zoekt vrijwilligers!
 
Ieder jaar zetten ruim 100 mensen zich vrijwillig in om het SPRING festival  tot een succes te maken. Zowel voor, tijdens als na het festival bouwen zij mee aan dit 10 daagse dans- en theaterfestival. SPRING programmeert vernieuwende voorstellingen van (inter)nationale choreografen en theatermakers. Klik hier voor meer informatie.

PBF
 
Wanneer ga jij je eerste film maken? PBF helpt je erbij ;) P.S: Heb je onze website al eens bezocht? 
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezelligheid is te vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.

Open Podium
 
Kan jij geweldig zingen? Ben jij een expert in jodelen? Heb jij een geweldige gave voor trombone spelen? Of kan je een bal duizend keer hooghouden? Schrijf je dan in voor het jaarlijkse Open Podium van AKT on Stage! Inschrijven kan nog tot en met 18 april door een mail te sturen naar aktonstage@akt-online.nl


Solicitaties bestuur
 

Ben jij geïnteresseerd in het onderwijs, het organiseren van AKTiviteiten en het leiden van een vereniging? Dan is het AKT-bestuur iets voor jou! Klik hier voor informatie over de verschillende functies. Stuur je motivatie van ongeveer 500 woorden vóór 17:00 uur op 24 april naar bestuur@akt-online.nl

Borrel
 
Wil je rustig aan het Lustrum beginnen? Kom dan op 29 april, de dag vóór de Lustrumopening, gezellig naar de maandelijkse AKT-borrel! Zoals gewoonlijk begint de gezelligheid om 22.00 uur in Café De Stadsgenoot!

Prijsvraag
 
De prijsvraag van deze maand luidt: Noem zoveel mogelijk mensen die op grote reis met elkaar hebben gezoend. De winnaar krijgt bij de borrel een fantAKTisch drankje!
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
'Em vez uma faca em sua perna do que dois a voar'
Copyright © 2015 Studievereniging, All rights reserved.

Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book


Klik hier als je geen fantAKTtische nieuwsbrief meer wilt ontvangen   update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp