Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT OKTOBER 2014
 Moulin Rouge: The Red Light Edition
Het eerste feestje van de feestcommissie komt eraan! Morgen zijn alle pimps, hoeren, dansers, strippers en dergelijk tuig welkom in het K-sjot vanaf 22.00. Voulez vous partey avec moi, demoin soir?
Lezing: Liszt
Op dinsdag 14 oktober organiseert Studievereniging Hucbald  (van de studie Muziekwetenschappen) haar eerste lezing van dit jaar! Christo Lelie, veelzijdig musicus en publicist op het gebied van muziek, vertelt ons deze avond over "Liszt in Nederland".  Toegang is maar €2! Klik op de afbeelding voor meer informatie.
PBF
De UU filmmakers zijn hard aan de slag  hun films af te krijgen voor de deadline! Er wordt gewerkt aan documentaires en aan speelfilms, lekker verschillende projecten dus. Je kunt hun werk volgen op de Praktijk Bureau Film Facebook of je al aanmelden voor de vertoningsavond! 
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezeligheid is de vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.
 Heel AKT bakt 
Komende donderdag kan je je kookkunstenlaten zien tijdens de eerste AKTiviteit van geprAKT. In de foyer  van Studio T kan je je zelfgemaakte taart presenteren. Je mag natuurlijk ook alleen komen proeven, voor maar €1! Aanmelden voor dit smaakfestijn kan nog steeds, via geprakt@akt-online.nl
AKT-Borrel
Wat gaat de tijd toch snel. De tweede maandelijkse AKT-Borrel komt er weer aan. Op woensdag 29 oktober gaan we weer met z'n allen borrelen in de Stadgenoot. De winnaar van de prijsvraag krijgt hier ook een leuke prijs. Tot borrels!
Prijsvraag
Komende donderdag kun je de GRATIS Studentenbox komen halen op kantoor! De prijsvraag van deze maand: Wat is het verschil ininhoudt tussen de mannen- en vrouwenstudentenboxen? De winnaar krijgt tijdens de borrel een leuke prijs. Mail je antwoord naar bestuur@akt-online.nl.
Liftwedstrijd
Het weekend van 7 tm 9 november staat in het teken van Jannita redden. Na minder dan één minuut zat de hele liftwedstrijd vol! Genoeg mensen dus om de Mexicaanse schone te vinden. Tot nu toe zijn alleen de coördinaten van de locatie bekend... Spannond!
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
Een berichtje van het bestuur: wat een lieve leden hebben wij:)
Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp