View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT DECEMBER 2014
 Met ThearAKT naar Maria Stuart
 
Donderdag gaat TheaterAKT naar de voorstelling 'Maria Stuart' van Toneelgroep Amsterdam. De kaartjes zijn helaas al uitverkocht, maar houdt TheaterAKT in de gaten voor enorme kortingen op theater!

High Tea

 
Net als vorig jaar heeft GeprAKT een smullende High Tea georganiseerd. Op de eerste maandag na de vakantie, 5 januari, kun je overheerlijke hapjes komen eten en warme thee komen drinken in de foyer van Studio T. Van 13.00 uur tot 15.00 uur tovert GeprAKT de foyer om tot een Brits thee-paradijs. Een fantAKTisch begin van een nieuw jaar!
 Café Theater Festival zoekt vrijwilligers!
 
6, 7 en 8 maart 2015 is de 12e editie van het CTF. Om het festival tot een onvergetelijk weekend te maken is het CTF onder andere op zoek naar locatiemanagers, productie-assistenten, en fotografen. Word jij enthousiast van theater, cafés en
leuke feestjes? Wil jij meedraaien in deze jonge organisatie? Meld je dan aan en maak samen met ons het festival tot een groot succes! Voor meer info klik
hier.
PBF
 
Praktijk Bureau Film is weer nieuwe filmmakers aan het rekruteren voor het CONTROVERSE filmblok! Bekijk hier het promofilmpje. Stuur een mail naar pbf@uu.nl en/of een bericht naar hun Facebook. P.S.: Er zit een AKT-bestuurslid in het filmpje, kun je hem/haar vinden?
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezelligheid is te vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.
Kerstborrel
 
Komende woensdag is het zover: de laatste AKT-borrel van 2014! Omdat de feestdagen eraan komen, betreft het ditmaal een ware Kerstborrel. Dus doe je mooiste mutsje en je lelijkste trui aan! Zoals altijd is de gezelligheid te vinden in de leukste kroeg van Utrecht; De Stadsgenoot. Tot woensdag!
Commissiestukjes op de website
 
Alle super leuke commissies van AKT hebben zichzelf gepresenteerd op de website. Bovendien hebben ze allemaal een prachtige foto gemaakt van hun kersverse commissieleden. Neem een kijkje voor een persoonlijke omschrijving van een groot aantal AKT'ers!

Go Short zoekt stagiaires!

 
Go Short is hét kortefilmfestival van Nederland. In vijf festivaldagen worden de beste recente korte films van Europa vertoond, en worden de Go Short Awards uitgereikt. De stages lopen van januari t/m mei 2015 en er zijn veschillende functies beschikbaar, oa: Communicatie, Productie en Vrijwilligerscoördinatie. Klik hier voor meer informatie.
PBT: Workshop Theatersport
 
Morgen geeft Praktijk Brueau Theater een gratis workshop van een veelbelovende kunstvorm: Theatersport. Theatergoeroe's Matthijs Meulblok en Yvonne van Beers gaan jullie de fijne kneepjes van improvisatietheater leren, helemaal gratis! Aanmelden kan via: promotiepbt@gmail.com
Prijsvraag
 
De prijsvraag van deze maand luidt: Welk bestuurslid is deze prachtige baby? De winnaar krijgt tijdens de kerstborrel TWEE fantastische prijzen.
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
'oeloeloeloeloeloeloe oeloeloeloe' - Lisanne
Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.

Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book


Klik hier als je geen fantAKTtische nieuwsbrief meer wilt ontvangen   update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp