View this email in your browser
AKT'S UPDATE
Juni, het kandidaatsbestuur is bekend! Het AKT Film Festival was geweldig! De maand is goed begonnen kun je wel zeggen! De zon schijnt nu echt iedere dag, het ruikt naar zomer! We moeten ons nog even door de laatste tentamens en deadlines heen worstelen, maar dan mogen we echt vakantie gaan vieren! AKT helpt jullie aan een super begin van je vakantie met onder andere het ledeninitiatief, een laatste borrel en het zomerkamp! 
Doe je best op school en vier de zomer!
AGENDA
Derde Algemene Vergadering
 
Dinsdag vindt de laatste Algemene Vergadering van het jaar plaats. Zoals jullie hebben gezien vorige week is het Kandidaatsbestuur bekend! Maar ze moeten nog wel even worden ingestemd door jullie. Daarnaast zullen we de nieuwe truien onthullen! De volledige agenda is terug te vinden in je mailbox.
We vonden het tevens gezellig om vooraf met heul veul korting van de eazie eten te bestellen. Dus als je mee wilt eten kun je een mailtje sturen naar bestuur@akt-online.nl
AKT Train Challenge
 
Dit is het evenement van het jaar!! Viktor heeft het ledeninitiatief gewonnen met dit top idee! Voor 25 avonturiers staat er maandagochtend 27 juni een stomende trein klaar in Alkmaar! Deze trein zal langs 14 stations denderen en iedere stop vliegen er verliezers uit! Na een dollemans rit van 4 uur komen er twee winnaars aan in Maastricht. De winnaars zullen een ultiem eindspel spelen om de winst van maar liefst 100 florijnen! 
Er zijn nog een paar plaatsen vrij! Schrijf je dus snel in via facebook!
VIDIUS fietsverkoop
 
 
VIDIUS studentenunie vindt het belangrijk dat alle studenten zich veilig, makkelijk en snel kunnen verplaatsen. Om die reden houden wij iedere woensdag de VIDIUS Fietsverkoop, waarbij we veilige en betaalbare fietsen te koop aanbieden voor studenten!
Leden van VIDIUS kunnen voor €82,50 een fiets kopen. Voor dit bedrag heb je ook een dubbel slot en twee maanden garantie! Ben je nog geen lid? Voor €12,50 heb je een lidmaatschap bij VIDIUS en kun je ook profiteren van de andere diensten die VIDIUSaanbiedt.
Ga naar www.vidius.nl/fietsverkoop 
voor meer informatie en het inschrijfformulier!
Laatste borrel

De laatste borrel van het jaar alweer! Wat een jaar! Kom samen met ons het jaar in stijl afsluiten! Even samen nagenieten van alle prachtige dingen die we dit jaar samen hebben beleefd! 29 juni is ook het eindfeest en zal de AlmanAKT worden uitgedeeld, dus des te meer reden om van te voren een stevige borrel te vatten!

PS: mijn laatste UPDATE, beetje weemoedig wel. Bedankt voor alle interesse in ons dit jaar!

Ivo out! (microphone drop)
Summer Camp
 
1,2 en 3 juli is het zover: AKT on Tour Summer Camp! Na alle stress van tentamens, deadlines en papers gaan we een weekendje weg met AKT naar het pittoreske Overasselt. Daar aangekomen gaan we twee dagen feesten, AKTivitetien doen, het nieuwe bestuur verwelkomen en vooral doen waar je zelf zin in hebt.
Nog 2 plaatsen beschikbaar dus opschieten!
TheaterAKT naar Husbands and wives
 
Jaaaaaa! Het is weer zover, een TheaterAKTiviteit! En niet zomaar een: we gaan naar Amsterdam! Toneelgroep Amsterdam heeft voor ons een prachtige voorstelling geregeld, met een inleiding door een aantal betrokkenen. De voorstelling heet Husbands And Wives en gaat over de problemen die het huwelijk met zich meebrengt.
Schrijf je nu nog in via het inschrijfformulier op facebook!
Stage Triple entertainment
 
Wil jij werkervaring opdoen bij één van de leukste PR-bureaus van Nederland? Dan is dit je kans! Triple P Entertainment is gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche. Wij werken voor toonaangevende nationale en internationale bedrijven als Universal Pictures, Paramount Pictures, Ubisoft, Square Enix, Theater Amsterdam, Imagine Film Festival en Amsterdam Comic Con. Onze opdrachtgevers zijn (film)festivals, uitgevers van dvd’s, bioscoopfilms, videogames, speelgoed en boeken, maar ook producenten van theatervoorstellingen, concerten en evenementen. Wij bieden een leerzame en afwisselende stageplaats waarin alle facetten van het communicatievak aan bod komen.
Ben je communicatief goed onderlegd, ben je gewend meerdere ballen in de lucht te houden en raak je niet snel gestrest van deadlines? Stuur dan je sollicitatie t.a.v. Pauline Verhoeven naar info@triplepentertainment.nl o.v.v. ‘Stagevacature’.