Nieuwsbrief AKT mei 2014

Alumniborrel

Woensdag 4 juni organiseren wij de Alumniborrel in De Stadsgenoot. Kom vanaf 20.30 uur langs en ontmoet verschillende oud TFT'ers om erachter te komen wat je allemaal kan met je studie. Het is een hele interessante avond waar je meer inzicht krijgt in toekomstperspectief en waar ikzelf, Sophie, vorig jaar meer motivatie van kreeg voor mijn studie. Ook is deze avond een handige plek om in contact te komen met mensen uit het vak en worden er vaak stagemogelijkheden aangeboden.

Burlesque

DanceAKT organiseert 25 juni een Burlesque workshop en filmavond in Parnassos. De avond begint om 19:00 uur en eindigt om 22:00 uur waarna we gezellig met zijn alle naar De Stadsgenoot kunnen gaan voor de AKT Borrel. Houd Facebook in de gaten voor het evenement en het starten van de inschrijving. 

Tölt Musical 

Door middel van spel, zang, dans en filmmateriaal wordt het boek 'Obedience' van Will Lavender omgezet in een spannend theaterstuk. Het stuk is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Studiestichting Alias van Taal- en Cultuurstudies en studievereniging AKT.
De kaartverkoop is al gestart. De komende tijd kun je op het AKT kantoor een kaartje kopen. (4 euro voor leden, 5 voor niet leden). Je kunt ook reserveren via kaartverkoop2014@outlook.com. Bij laatstgenoemde optie stuur je een mail met daarin je naam en het aantal kaarten dat je wilt reserveren. Vervolgens ontvang je een reactie met een rekeningnummer en het daarop over te maken bedrag. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag (maximaal 5 werkdagen na ontvangst van de mail) word je reservering verwerkt en je naam op de lijst gezet. Het evenement vindt je hier
 

The Perfect Shot

Ga naar een gratis filmvertoning van een film gemaakt door mede AKT'ers. De korte film (circa 20 minuten) zal zijn première beleven in Filmtheater ´t Hoogt in Utrecht. De film zal niet online verschijnen, dus dit is je enige kans om de film te zien, en dan nog wel in een bioscoop wat natuurlijk ontzettend gaaf is! 
Waar: Filmtheater ´t Hoogt in Utrecht.
Wanneer: Maandag 30 juni 2014. Vanaf 17:00 uur welkom in Filmcafé Oskar van ´t Hoogt, 17:30 aanvang film in Zaal 1.
GRATIS, mail je naam naar perfectshot2014@gmail.com!! VOL=VOL
Meer informatie vind je hier

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook! Extra leuk: Vanaf nu hebben we elke donderdag een kleine verrassing op Twitter. Geen enkel bestuurslid ontkomt hieraan. Benieuwd wat het is? Volg @AKTisAKT op Twitter.

AFF

Het AFF komt er weer aan! Het AFF vindt 11 juni plaats in theater 't Hoogt. De jury van de competitie voor de Gouden Vis zal bestaan uit: Pieter Kuijpers, Job ter Burg, Niels van Koevorden en Katja Draaijer!
Er staat een programma gepland van 13:00 tot 23:00. Met een bijzondere uitgaven van de ReAKTie en eten verzorgd door GeprAKT. Houd het evenement in de gaten voor meer informatie. 

ALV

Tijdens het AFF wordt het nieuwe bestuur bekend gemaakt. De dag na het AFF, 12 juni om 20:00 uur in D23 zaal 113, vindt de volgende ALV plaats waar hopelijk het nieuwe bestuur wordt ingestemd. Kom die avond langs om te horen hoe het er met AKT voorstaat, of er nog wilde plannen zijn en om je stem uit te brengen op het 35ste bestuur van AKT. 

Frozen koffie uur

De laatste tijd hebben we wat koffie uurtjes af moeten zeggen. Dit willen we goed maken door komende woensdag 4 juni tijdens koffie uur (vanaf 13:00u) gezellig met z'n allen de film Frozen te kijken. Lekker meezingen op kantoor! Neem zelf wat lekkers mee. 

AKT Borrel 

Woensdag 25 juni is het tijd voor de aller laatste Maandelijkse AKT Borrel van het jaar! Kom met zijn allen vanaf 22:00 naar De Stadsgenoot. Denk met een traan en een lach terug aan afgelopen jaar en vier alvast met ons het begin van de zomervakantie! 

Zomerkamp

Elk jaar organiseert AKT on Tour een spetterend zomerkamp aan het eind van het jaar. En ook dit jaar staat er weer een kamp gepland en wel van 27 t/m 29 juni. AKT on Tour neemt je dan mee naar Aktlantis!
De inschrijvingen zijn begonnen op dus mail je naam, telefoonnummer en email adres naar aktontour@akt-online.nl. VOL=VOL!
Kamp kost maar 60 euro, inclusief eten, thee, koffie en ranja! Als extra krijg je ook nog de Almanakt erbij! 
Mis dit ontspannend en spetterend kamp niet!
Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp