Nieuwsbrief AKT april 2013

Discozwemmen met AKT Out!

Vanavond gaan we met AKT Out! los in zwembad de Hommel, want we gaan discozwemmen! Trek je mooiste zwemkledij aan en bereid je voor op een avond vol spetterende hitjes. Voor slechts 6 euro mag je dabei sein, we verzamelen 19.30 in de foyer van het zwembad. Het adres is Kennedylaan 5 te Utrecht. Kijk op het facebook evenement voor meer informatie. 

Big Mondays

Vrijdag 19 april zal de Utrechtse Studenten Bigband 'Big Mondays' hun nieuwste monsterproject BIG Blockbusters ten uitvoer brengen! Dit vindt plaats in de Winkel van Sinkel en ditmaal stort de bigband zich in de wereld van de filmmuziek. Om dit tot een succes te brengen neemt de uitvoering epische proporties aan: met een voltallige strijkerssectie (!), een VJ en zangeres Karen Veenstra wordt in twee sets een halve eeuw aan filmgeschiedenis samengevat. Van West Side Story tot The Incredibles. Als klap op de vuurpijl krijgt de bigband bezoek van twee helden uit de Nederlandse jazztop: trompettist Jan van Duikeren (speelde o.a. met Candy Dulfer en Gare Du Nord) en saxofonist Maarten Hogenhuis (bekend van BRUUT!, winnaar 'best soloist' in de Dutch Jazz Competition). Om de avond af te sluiten is er tot 02.00 uur een dampende afterparty gepland.

Lijkt dit je leuk? Stuur als eerste een mailtje naar bestuur@akt-online.nl en win 2 vrijkaarten!

 

Prikkelen of Pleasen

Met het avondprogramma 'Prikkelen of pleasen', dat 8 april in De Balie in samenwerking met de Kring van Nederlandse Theatercritici wordt georganiseerd, zal besproken worden hoe het er voor staat met het theater na Halbe Zijlstra's botte bijl. Op deze avond zal het gesprek aangegaan worden met sprekers uit het veld en een waarschijnlijk zeer ingelezen publiek. Een goede voedingsbodem voor een boeiende avond. Kijk voor meer info hier.

De Poolse Filmlente

Stichting Pools Podium in Nederland organiseert de 5e editie van De Poolse Filmlente, het festival zal aankomend weekend voor het eerst plaatsvinden in Utrecht. Een bijzondere selectie van de nieuwste Poolse films wordt vertoond in bioscoop Wolff City van 5 t/m 7 april. De genres variëren van komedie tot thriller en alle negen films zijn Engelstalig ondertiteld. Kortom; dit is een mooie kans voor echte filmliefhebbers om kennis te maken met de Poolse cinematografische hoogtepunten van de afgelopen jaren. Voor meer informatie kun je kijken op www.scenapolska.nl. Kaartjes voor de voorstellingen zijn online te reserveren via www.wolff.nl/acties/festival-of-polish-films of te koop aan de kassa van de bioscoop.


Start blok 4

Maandag 22 april begint blok 4 van dit onderwijsjaar alweer! Dat jullie het even weten. De wijzigingsdagen zijn op 8 en 9 april!

Maandelijkse AKTborrel

Woensdag de 24e is het weer zo ver: de maandelijkse AKTborrel in de Stadsgenoot. We zijn dan allemaal niet begonnen aan blok 4 en nog fris, fruitig en zonder deadlines.  Dus geen enkele reden om niet te komen ;)

Verjaardagsloting

Elke maand trekken we op het AKT kantoor uit onze magische grabbelton een datum. Degene die op die datum jarig is en het eerste langskomt op kantoor, krijgt een fantastische prijs!
De verjaardag van de maand is: 12 januari
Copyright © 2013 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp