Copy
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT MAART 2015
Bestuursvoorlichting

 
Heb jij interesse om komend jaar in het bestuur van AKT te gaan, twijfel je nog of vind je het leuk om te horen wat een bestuur zoal doet? Kom dan naar de Bestuursvoorlichting op 18 maart in het AKT kantoor! 
Mapping Media
 
Vijf enthousiaste TFT'ers zijn bezig met het opzetten van Mapping Media, een webshow voor TFT'ers. Onder andere wetenschappers, docenten van de UU en professionals uit het werkveld discussiëren met elkaar over mediagerelateerde onderwerpen. De eerste aflevering zal gaan over Film en Distributie en de eerste gast is    ..…....
Pim Hermeling! Ook wel bekend als filmdistributeur en bedenker van het grootse plan om een nieuwe, zeven zalen tellende arthouse bioscoop, genaamd De Kade, in de binnenstad van Utrecht op te richten. Houd
Facebook en de website in de gaten voor meer info!
 Vrijwilligen in het buitenland
 
Altijd al eens op avontuur willen gaan in het buitenland én iets terug willen geven aan de gemeenschap? Zaterdag 21 maart organiseren meer dan 20 organisaties de landelijke vrijwilligersdag in Utrecht: een dag waarop je alles wat je maar kunt bedenken te weten kunt komen over vrijwilligerswerk in het buitenland. Kijk voor meer info hier.
PBF
 
Hebben jullie het al gezien? PBF is op bezoek geweest in de studio van PAUW en heeft daar een eigen talkshow opgenomen! In de talkshow praat host Viktor met bestuursleden van de Ragweek en de oprichters van Mapping Media. Bekijk het hier.
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezelligheid is te vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.
Mystery Dinner
 
GeprAKT heeft een fantastisch Mystery Dinner georganiseerd! Komende woensdag wordt er in Landgoed de Lindernhorst een mysterie opgelost terwijl de gasten worden verwend met heerlijk eten van de kookcommissie. Inschrijven kan nog via geprakt@akt-online.nl!

AKT'ers gezocht!

 
Ben jij een échte doorzetter die wel tegen een stootje kan? En heb je ook nog eens zin om een lekker geldbedrag binnen te slepen? Dan is dit je kans! Voor een nieuwe, spectaculaire game show zijn we op zoek naar vrienden, families en collega’s die SAMEN willen strijden voor een mooie geldprijs. Klik hier voor meer info.
Borrel
 
Op 25 maart kunnen alle AKT'ers zoals gewoonlijk een lekker drankje komen nuttigen bij de maandelijkse AKT borrel. Dit is bovendien de eerste borrel in de lente, dus neem goed weer mee! Natuurlijk is het feest te vinden in de altijd gezellige Stadsgenoot. Tot dan!

PBT

De speeldagen waren een succes en PBT zoekt nieuwe makers! Jeuken je handen na alle theorie? Kun je je artistieke vonk niet langer onderdrukken? Schuilt er in jou een kunstzinnige zwaan, klaar om zijn vleugels te spreiden? Of heb je gewoon zin om theater te maken? Stuur een mailtje naar promotiepbt@gmail.com en kom gezellig in ons gerenoveerde kantoor (tegenover dat van AKT) praten over de kunst der kunsten. Wij nemen alle rotklusjes op ons zodat je ja als maker alleen hoeft te bekommeren om waar je goed in bent: theater maken.
Prijsvraag
 
De prijsvraag van deze maand luidt: Raad het thema van het eerstvolgende AKT feestje!  De winnaar krijgt een prAKTige  prijs bij de AKT borrel.
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
Waar was je gisteravond? Ik was bij Je Moeder.
Copyright © 2015 Studievereniging, All rights reserved.

Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book


Klik hier als je geen fantAKTtische nieuwsbrief meer wilt ontvangen   update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp