Use this area to offer a short preview of your email's content.
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT SEPTEMBER 2014
 Kroegentocht 
De Feestcommissie heeft een fantastische AKTitiveit georganiseerd! Morgen gaan een heleboel AKT'ers in teams de mooiste kroegen van Utrecht bezoeken. Dat wordt lekker slurpen!
A6 feest!
Het eerste A6 feest van het jaar komt eraan! Ben je na twee weken alweer klaar met lezen, schrijven en leren? Kom dan op 24 september in de Afrikaanse zon genieten in de Maggy Malou. De kaartjes zijn vanaf 17 september te koop op het AKT-kantoor.
PBF
Heb je een idee voor een videoclip, documentaire of fictiefilm? Kom dan deze vrijdag naar de INTAKEmiddag van PBF! Het vindt plaats in de bar van de Kromme Nieuwegracht 20 (zelfde pand als het AKT-kantoor) tussen 13:00 en 16:30 uur. Meer info op facebook.com/PBFILM.
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezeligheid is de vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.
 ALV 
Op 30 september om 20.00 uur vindt de eerste Algemene Ledenvergadering van dit studiejaar plaats. Hier presenteren wij onder andere het beleidsplan voor het komende jaar. Ook kun je vragen stellen en suggesties doen over AKT. Dus kom allemaal naar de ALV en laat ook jouw stem horen! Het vindt plaats op Drift 23 in lokaal 113.
AKT-Borrel
Normaalgesproken vindt de AKT-borrel elke laatste woensdagavond van de maand plaats. Deze maand wordt de borrel eenmalig naar een avond later verplaatst. Dus komt allemaal donderdag 25 september vanaf 22.00 uur gezellig een drankje doen in de stadsgenoot!  
Prijsvraag
Er zit een geheime boodschap in de nieuwsbrief!  De eerste die de geheime tekst stuurt naar de bestuursmail wint een romantische lunch met Schöpping op kantoor.
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
Begeerlijkheid is geen gave, het is een gift.
Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp