Copy
View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT FEBRUARI 2015
DanceAKT: Show
 
Vanaf komende woensdag start het nieuwe blok van DanceAKT. Dit blok gaan ze voor de Show! De wekelijkse lessen worden verzorgd door Charmaine Kloof, bekend van Everybody Dance Now, dansen met Robin Thicke en Toppers in Concert. Er zijn nog een paar plekken vrij, dus schrijf je snel in!
Het HAFF zoekt vrijwilligers!
 
Wil je deel uitmaken van het grootste animatiefilmfestival van Nederland? Meld je dan nu aan bij het Holland Animation Film Festival voor één van de volgende functies: locatiemanager, catering, carservice, pers-, informatie- en gastenbalie, productieassistent, zaalwacht, publieksonderzoek, distributie & promotie, telefooncentrale, jurybegeleider of bouwteam! Interesse? Meld je dan aan via www.haff.nl of mail voor meer informatie naar vrijwilligers@haff.nl.
 Universiteitsraad
 
De Universiteit Utrecht zoekt gemotiveerde, ambitieuze studenten die willen meepraten over universiteitsbrede zaken en die mede richting willen geven aan de strategie van de Universiteit Utrecht. Als studentengeleding van de Universiteitsraad heb je de mogelijkheid om de belangen van de student te vertegenwoordigen en het college van bestuur van de universiteit gevraagd en ongevraagd te adviseren. Op een aantal belangrijke besluiten heeft de universiteitsraad zelfs instemmingsrecht. Klik hier voor meer informatie.
PBF
 
Zin om een film te maken maar heb je hier de know-how en de middelen niet voor? Wil je de film graag op het grote scherm zien en terugkijken op RTVUtrecht? Schrijf je dan in op pbf@uu.nl of ga naar onze Facebook en stuur ons een Pb'tje!
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezelligheid is te vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.
The Great Gala
 
Het jaarlijkse gala komt er weer aan! Niet zomaar een gala, maar een Great Gala. Samen met Albion, Art, Awater, Fuf en Hucbald gaan we op 25 februari er een Roaring feestje van maken. Bovendien is er een heuse Big Band die de avond aan elkaar speelt. En van te voren is de AKT-borrel in De Stadsgenoot, dus dubbel feest! 
Borrel
 
Volgende week woensdag vindt niet alleen een fantastisch gala plaats, maar natuurlijk ook onze maandelijkse AKT-borrel! Zoals gewoonlijk is café De Stadsgenoot de plek waar het allemaal gebeurt. Tot woensdag!

Vraag het Shaneney

 
Op dit moment is de redactie druk bezig weer een mooi nummer van de ReAKTie te creëren. Voor de "Vraag het Shaneney" pagina zijn wij echter nog op zoek naar nieuwe vragen. Shaneney zit vol verwachting haar inbox te refreshen om al jullie vragen te beantwoorden. Dus heb je een vraag over van alles en nog wat? Schroom niet en mail deze naar reaktie@akt-online.nl en Shaneney geeft het antwoord

PBT

De eerste voorstellingen van het nieuwe PBT Bestuur worden donderdag 19 en vrijdag 20 februari gespeeld in cultuurcentrum Parnassos. Donderdag danst Simone Narraina met haar groep een uitdagende voorstelling over het zware leven van de vrouw en vrijdag verblijdt theatersportgroep 'Af en toe Komisch Theater' ons met een hilarische improvisatievoorstelling. Komt allen kijken!
Prijsvraag
 
De prijsvraag van deze maand luidt: Naar hoeveel mensen wordt de maandelijkse AKT-nieuwsbrief verstuurd? Degene die het dichtsbij zit, krijgt tijdens de borrel een fantAKTische prijs!
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
Lucille zegt hoi
Copyright © 2015 Studievereniging, All rights reserved.

Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book


Klik hier als je geen fantAKTtische nieuwsbrief meer wilt ontvangen   update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp