Nieuwsbrief AKT september 2013

Blik
Blik is een tijdschrift voor en door studenten. Het biedt de mogelijkheid om te lezen hoe medestudenten de mediawereld ervaren. Het is ook mogelijk je eigen werk in Blik terug te lezen. Als je papers liggen te verstoffen en je dat eigenlijk zonde vindt, kun je ze altijd insturen. Het is niet alleen leuk om je eigen werk in een tijdschrift terug te lezen, maar het staat ook nog eens goed op je CV als je voor je afstuderen een publicatie op je naam hebt staan. Een jaarabonnement kost maar €9,95 en als je nu een abonnement neemt, krijg je de hele vorige jaargang er gratis bij! Meer weten? Like de facebook! Of mail naar blik.tijdschrift@gmail.com.

NFF

Het is bijna zo ver. Van 25 september t/m 4 oktober is het Nederlands Film Festival weer in de stad. Tien dagen film en feest in Utrecht. Ondanks dat veel TFT'ers al vrijwilliger zijn, zouden we het NFF toch graag nogmaals onder de aandacht brengen. Voor studenten heeft het NFF dit jaar namelijk allemaal acties georganiseerd. Zo krijgen studenten tijdens daluren € 2,50 korting, zijn er grote feesten in Tivoli en hebben ze een speciale selectie films voor studenten op een rijtje gezet. Meer informatie over de feesten vind je hier! En meer informatie over kortingen vind je hier

PiñatA6

Zit je met jouw gedachten nog op die geweldige party´s en festivals van de zomervakantie en wil je nog niet aan leren en studeren denken? Kom dan op 25 september naar PiñatA6 en herbeleef met ons nog een keer de summer-feeling van strandparty´s, zomerhitjes en lekkere latino´s. Samen maken wij er een spetterende final summer party van! Haal je sombrero onder het stof vandaan, laat je snor staan en kom lekker nagenieten van de zomer. Kaartjes zijn te koop tijdens koffie uurtjes op het AKT kantoor!

PiñatA6
Wanneer: 25 september 
Waar: Club Lux

Hoe laat: 23:00 - 04:00
Prijs: 5 € entree


Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook

CineKid zoekt vrijwilligers!

CineKid is op zoek naar vrijwilligers! Het CineKid Festival 2013 vindt plaats van woensdag 16 t/m vrijdag 25 oktober op het Westergasfabriekterrein en The Movies in Amsterdam. Draag bij aan het grootste internationale film-, televisie- en nieuwe media festival voor de jeugd, krijg een mooie aantekening op je CV én profiteer van de deuren die CineKid voor je opent. Meer informatie vind je op de site: www.cinekid.nl 

ALV

Op 15 oktober om 20.00 uur vindt de eerste Algemene Ledenvergadering van dit studiejaar plaats. Hier presenteren wij onder andere onze plannen voor het komende jaar. Ook kun je vragen stellen en suggesties doen over AKT. Dus kom allemaal naar de ALV en laat ook jouw stem horen! 

Borrel

Normaal vindt elke laatste woensdagavond van de maand de AKT borrel plaats. Deze maand wordt de borrel eenmalig naar een avond later verplaatst. Dus komt allemaal donderdag 26 september vanaf 22.00 uur gezellig een drankje doen in de stadsgenoot!  

Prijsvraag!

Mail het antwoord op de onderstaande vraag naar bestuur@akt-online.nl. De persoon met het eerste juiste antwoord wint 2 AKT muntjes! 
De vraag: Hoe heet de gitarist van Wouter Hamel? (Tip: kijk op het AKT kantoor!)Copyright © 2013 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp