Nieuwsbrief AKT januari 2014

ALV

Dinsdag 18 februari is het alweer tijd voor de Tweede Algemene Ledenvergadering. Daar wordt besproken hoe het er nu met AKT voorstaat en is er genoeg ruimte om vragen te stellen. Ook wordt deze ALV onze nieuwste commissie GeprAKT hopelijk ingestemd! Iedereen is van harte welkom vanaf 20.00 uur in Drift 21 zaal 006. Om een indruk op te doen van wat er zoal besproken wordt op een ALV, kun je notulen van vorige ALV's nalezen op onze website.

Yoga6

Het is weer tijd voor een echt A6 feest in het K-Sjot. Op 5 februari kunnen we allemaal onze atletische lichamen in neon- of panterprintlegging trekken om vervolgens alle gewrichten weer soepel en los te dansen. Gecombineerd met sportschoenen en wat lekkere drankjes is flexibiliteit gegarandeerd! Kaartjes kosten 5 euro en zijn op het AKT kantoor verkrijgbaar. 

BitterBallenBrainstorm

Klik op de afbeelding om de informatie over de BitterBallenBrainstorm vergroot in beeld te zien. 
Je kunt je aanmelden via www.uu.nl/bitterballenbrainstorm.

Carrièredag  

De zesde editie van de Carrièredag van Universiteity Utrecht komt er aan! Mis het niet: donderdag 6 februari 2014 zullen verschillende bedrijven zich presenteren en kan jij kennis maken met misschien wel jouw toekomstige werkgever. Kom naar de UU Carrièredag 2014 en maak kennis met top Nederlandse en internationale bedrijven via workshops, individuele gesprekken en de bedrijvenmarkt! Kijk voor meer informatie op www.carrieredaguu.nl en schrijf je in!

Wat: Carrièredag UU
Wanneer: Donderdag 6 februari
Locatie: Educatorium, Leuvenlaan 19, Utrecht

Wees optijd (tenminste een half uur voor de start van je eerste onderdeel), anders kan je plek vergeven worden. 

Documentaire Maand

Februari is dit jaar door AKTFilm gedoopt tot documentaire maand. Maak je klaar voor een maand vol interessante sprekers en filmvertoningen. En dit alles in het teken van de documentaire. Houd Facebook in de gaten voor meer informatie. 

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook! Extra leuk: Vanaf nu hebben we elke donderdag een kleine verrassing op Twitter. Geen enkel bestuurslid ontkomt hieraan. Benieuwd wat het is? Volg @AKTisAKT op Twitter.  

Gala

Ready, set action! Albion, Alias, Hucbald, Awater, Art en AKT presenteren ''Niet Te Filmen'' Gala 2014. Sterren gespot op het Nederlands Filmfestival Utrecht? Kom naar Number Four op 12 februari en word er zelf één. Trek je mooiste jurk of stijlvolste pak uit de kast en beleef je eigen filmfestival, inclusief rode loper, borrelhapjes, chique aankleding en photo-wall. En je gaat sowieso niet alleen, want introducés zijn ook meer dan welkom. Met z’n allen maken we er een spetterende party van!

Datum: woensdag 12 februari 2014
Tijd: 22:00 – 03:00
Locatie: Number Four
Prijs: voorverkoop €10,- / deur €12,50
Dresscode: gala
Leeftijd: 18+

Open Podium

Altijd al je talent willen laten zien aan je studiegenoten? Of wil je stiekem graag een keer meedoen met Holland's Got Talent en wil je ervaring opdoen? Geef je dan op voor het Open Podium van AKTonStage op 19 februari. Dus kun je zingen, vingers knakken, dansen, niksen, drummen, poezie voordragen, acteren, bellen blazen of iets anders dat binnen het spectrum valt van menselijke mogelijkheden. Het mag zo gek of serieus als je wil. Alles kan! 
Inschrijven kan door een bericht te sturen naar de AKTonStage Facebook met daarin de gegevens van jouw AKT (wat ga je doen, hoeveel mensen doen er mee, hoe kunnen wij helpen).

Stukafest

Nog niks te doen op 11 februari? Schrijf deze datum dan nu in je agenda! Dan vindt namelijk stukafest 2014 plaats. 21 Studentenkamers openen hun deuren voor jou. In deze studentenkamers zijn te gekke optredens (dans, muziek, film, theater etc.) met o.a. optredens van: Typhoon, Marike Jager, Ill Skill Squad en Lucas Hamming. Voor iedere kunstliefhebber is er wat. Daarna is er in de Ekko een eindfeest met o.a. Mannen met Snorren, Haarbaarbaar en andere DJ's. Neem voor het hele programma een kijkje op: www.stukafest.nl (kaartjes zijn slecht 14 euro).

Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp