Nieuwsbrief AKT september 2012

Maandelijkse AKTborrel

Woensdag 3 oktober is het tijd voor de tweede AKTborrel van studiejaar 2012-2013. Dus niet de 26 september, maar een weekje later. Dat jullie een week langer moeten wachten is heel jammer, maar goed voor de suspence. Interakt gaat op deze borrel namelijk bekend maken waar de liftwedstrijd van dit jaar naartoe zal zijn. Allemaal komen dus! Vanaf 22:00 in de Stadsgenoot, breedstraat 8! AKTleden krijgen 10% korting op hun drankjes tijdens de borrel :)

AKTVegas

Op donderdag 4 oktober is het eerste feestje van het jaar! Het thema is One Night in Vegas dus kom als speelkaart, showgirl of Elvis.

Waar? K-Sjot, Oudegracht 155-157
Wanneer? donderdag 4 oktober
Hoelaat? 22.00 tot 04.00
Hoeveel? € 4,- voor leden en € 5,- voor niet leden

Teatime

Vanaf het begin van het jaar is er elke dag tussen 1 een 3 uur iemand aanwezig op het AKTkantoor om al je vragen te beantwoorden of om gewoon gezellig met je te thee leuten. Kom vooral langs! Op kamer 3.15 van Kromme Nieuwe Gracht 20

Algemene Ledenvergadering verplaatst

Op donderdag 4 oktober zou de eerste Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Dit gaat door onvoorziene omstandigheden niet door, de vergadering zal verplaatst worden naar een nog onbekende datum. We laten het jullie weten als de nieuwe datum vast staat! 

Commissiewervingen

Het is weer zo ver! Het samenstellen van nieuwe commissies kan beginnen. Kom op 8 oktober tussen 13.00 en 15.00 uur of op 9 oktober tussen 11.00 en 13.00 uur naar de foyer van Studio T om te kijken in welke commissie jij komend jaar wil zitten. Elke commissie zal zich kort voorstellen waarna jij je keuze kan maken en jezelf op de sollicitatielijst van de commissie waar je in wil, kan zetten. Be there or be square!

Café Theater Festival

Meld je nu aan als maker voor het Café Theater Festival 2013! In het eerste weekend van maart is Utrecht in de ban van het CTF; In vele cafés vinden korte voorstellingen plaats en dit is een unieke beleving. 

Alle vormen van podiumkunst zijn welkom: van dans, muziektheater, teksttoneel, mime, kleinkunst en circustheater tot aan performance. De enige belangrijke eis is dat je van jouw discipline een echte locatietheatervoorstelling weet te creëren. Let op: aanmelden kan tot en met 20 oktober! Meer info? Klik hier.

Verjaardagsloting

Elke maand trekken we op het AKT kantoor uit onze magische grabbelton een datum. Degene die op die datum jarig is en het eerste langskomt op Teatime, krijgt een fantastische prijs!
De verjaardag van de maand is: 11 december
Copyright © 2012 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp