Nieuwsbrief AKT februari 2014

Lustrum

Volgend jaar bestaat AKT 35 jaar! Dat betekend natuurlijk een groot feest! Om dit zevende lustrum goed te vieren, zijn wij opzoek naar mensen die de rest van dit jaar en komend jaar in een Lustrumcommissie/werkgroep willen. Deze werkgroep zal verantwoordelijk zijn voor het plannen van verschillende activiteiten rondom het lustrum. Lijkt dit je wat? Stuur dan een korte motivatie van maximaal 300 woorden naar bestuur@akt-online.nl. Mailen kan tot 31 maart 17.00 uur. Wil je meer informatie? Kom dan gerust een keer langs op kantoor tijdens koffie-uur of stuur ons een mail. 

Ragstock

11 maart is het weer tijd voor Ragstock Indoor Festival 2014 in EKKO! Een avond in het teken van bandjes, dansen en de wereld verbeteren. Naast dat elk jaar weer geprobeerd wordt iedereen een fantastische avond te bezorgen, willen we ook zo veel mogelijk geld ophalen. De volledige opbrengst van deze editie zal gaan naar Free a Girl en Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het ophalen van geld gebeurt de hele Ragweek lang op allerlei verschillende manieren. 
Kaartjes voor Ragstock zullen vanaf volgende week verkrijgbaar zijn op de bestuurskamers van de organiserende verenigingen: SV ContactStichting ART,Studievereniging HucbaldStudiestichting Alias of Albion Utrecht! Of koop je kaartje online en wel hier: http://ekko.nl/productie/ragstock-indoor-festival-2014.
Voorverkoop: € 7,-
Aan de deur: € 9,-
Meer informatie vindt je op het Facebookevent

Het S Feest

Swingende studenten opgelet! Carnaval is nog niet voorbij (het is zelfs net begonnen) of er staat alweer een feest voor de deur. Donderdag 6 maart slaan SV Contact, AKT en Studievereniging Hucbald de handen ineen om er weer een spetterende nacht van te maken. Zo spetterend dat je verkleed mag komen als iets met de letter S. Kom jij als sla, sperzieboon, stroopwafel, strandstoel, skileraar, saturnus of snelkookpan de show stelen? In K-sjot zullen we de boel op stelten zetten en de hele nacht swingen!
Wanneer: 6 maart van 22.00 tot 04.00
Waar: K-sjot
Prijs: 3 euro voor leden, 4 euro voor niet-leden

AKT Borrel 

De AKT Borrel van februari is net geweest. Heb je hem gemist of kun je niet wachten tot de volgende borrel? Zet 26 maart dan alvast in je agenda. Dan gaan we weer gezellig naar De Stadsgenoot!

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Twitter en Like ons op Facebook! Extra leuk: Vanaf nu hebben we elke donderdag een kleine verrassing op Twitter. Geen enkel bestuurslid ontkomt hieraan. Benieuwd wat het is? Volg @AKTisAKT op Twitter.

Bestuursvoorlichting

Voel je je fijn bij AKT en wil je graag meer te zeggen hebben over de vereniging? Ben je benieuwd naar hoe de universiteit in elkaar zit en wat AKT hiermee te maken heeft? Ben je tevreden met de gang van zaken of wil je de dingen anders zien? Misschien heb je dan wel eens nagedacht om volgend jaar in het bestuur te gaan. Een ontzettend leerzame ervaring. Om een beter idee te krijgen wat zo'n bestuursjaar inhoudt, organiseren wij een voorlichting en wel op woensdag 26 maart vanaf 13.00 uur op het AKT kantoor. Je kunt geheel vrijblijvend naar deze voorlichting om alle informatie in je op te nemen en om later een beslissing te maken of je een sollicitatie brief wil sturen. 

Moorddiner

Op de ALV is de trailer van het moorddiner in première gegaan. Er is een moord gepleegd maar wie o wie heeft het gedaan? Wat zijn de motieven? Heb je zin om deze puzzel op te lossen en houd je van eten? Doe dan donderdag 13 maart mee met het moorddiner! Die avond word je om 18:00 verwacht op landgoed de Lindenhorst om de moord op te lossen terwijl je geniet van een heerlijk driegangen-diner. (De inloop is vanaf 17:30 en het is de bedoeling dat je op eigen gelegenheid komt). De inschrijving is woensdag 26 februari om 18:00 gestart, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Mail met de inschrijving je naam en je telefoonnummer naar geprakt@akt-online.nl. Kijk voor meer informatie en aanbevolen reistips op Facebook

Familiedag

Vorig jaar ging de Familliedag, toen Ouderdag, wegens een tekort aan aanmedlingen helaas niet door. Maar dit houdt ons niet tegen om deze dag dit jaar weer te organiseren. Houd facebook in de gaten voor meer informatie maar noteer de dag alvast in je agenda. Zaterdag 29 maart! En geef deze datum ook door aan je ouders/broers/zussen/opa's en oma's zodat zij die dag mee kunnen lopen om eindelijk wat meer over je studie, docenten, gebouwen en Utrecht te horen. 

Fotomuur

Sinds kort (eigenlijk al een tijdje) hebben wij op kantoor een onwijs leuke fotomuur. Deze muur is gevuld met foto's van feestjes, reizen, introkampen en andere activiteiten. Kom gerust eens langs op kantoor om alle gekke, vrolijke en mooie AKT gezichtjes te bekijken. Maar kom vooral ook langs als jij nog foto's hebt die een plek verdienen op onze muur! Heb je nog filmpjes van AKTiviteiten? Mail ze gerust naar bestuur@akt-online.nl en wie weet komen ze op ons YouTube kanaal te staan! 
Copyright © 2014 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp