Nieuwsbrief AKT september 2012

AKTfilm ism KargaKinema

Woensdag 16 januari presenteert AKTfilm in samenwerking met KargaKinema 'Comics & Cinema'! Deze maandelijkse, in de Kargadoor gehouden avond, staat deze keer in het teken van de strip. Voor de voorfilm is er (zoals jullie weten) een competitie gehouden onder onze leden. Op de avond zelf zal onthuld worden wie er heeft gewonnen. Verder zal er een introductie worden gegeven door een filmmaker en stripverzamelaar en zullen we de film 'American Splendor' kijken. Die is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken. Kijk hier voor meer info. Deze unieke samenwerking belooft veel, dus mis het niet!

Internationaal Film Festival Rotterdam

Van 23 januari tot 3 februari vindt de 23e editie van dit geweldige festival plaats. Je mag dit festival als TFT'er eigenlijk niet missen, of je nu theater, film, televisie of nieuwe media doet. Hier vind je daarom de site, kaartverkoop begint 17 januari.

Succes met al je deadlines en tentamens!


Boekverkoop blok 3 & 4

De boekverkoop is al weer een tijdje in volle gang. Kijk op de site onder het kopje 'Onderwijs' -> 'Boekverkoop' om in de winkel te komen. Je kunt hier fikse kortingen krijgen op je studieboeken! AKT heeft al voor je uitgezocht welke boeken je voor welk vak nodig hebt, dus het enige wat je hoeft te doen, is de vakken die je gaat volgen aan te klikken!

Het nieuwe AKTforum

We hebben een nieuw forum! Om een aantal redenen (oud, traag, lelijk) is het oude forum niet meer afdoende. We willen wel een forum houden, omdat het overzichtelijk is en omdat we onze leden die geen Facebook hebben wel de kans willen bieden om nuttige en minder nuttige informatie te krijgen.

Daarom hebben we een NIEUW FORUM. Woehoe! Het is verplicht om je te registreren als je lid van een commissie bent. Registratie kan door een nieuw profiel aan te maken of door je account te koppelen aan je Facebook-account (klik op FB Connect).

Hier vind je het nieuwe forum.

Verjaardagsloting

Elke maand trekken we op het AKT kantoor uit onze magische grabbelton een datum. Degene die op die datum jarig is en het eerste langskomt op kantoor, krijgt een fantastische prijs!
De verjaardag van de maand is: 25 juli
Copyright © 2013 Studievereniging, All rights reserved.
akt@uu.nl
Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp