View this email in your browser
NIEUWSBRIEF AKT JUNI 2015


Spring het jaar Out!
 

Heb jij ook altijd willen springen als een sprinkhaan? Dan kun je op 23 juni eindelijk je wens in vervulling laten gaan! AKT Out heeft voor ons een professional gehuurd om gave trucjes te leren. Als je ook een paar salto's wil komen draaien kun je mailen naar aktout@akt-online.nl  

BIER Spelen
 
Met onze laatste krachten proberen we ons door de tentamens heen te worstelen. Gelukkig worden we gesterkt doordat we het mischien wel allerbeste kamp ooit al bijna kunnen likken. Het laatste weekend van juni gaan we met AKT on Tour de vakantie vieren! En het leukste is dat er nog één plaatsje vrij is! Dus denk je nu bij jezelf; 'joh waarom ook niet.' Mail dan zo snel mogelijk naar aktontour@akt-online.nl en ga mee!

AKT trui
 
Wil jij aan iedereen laten zien dat je lid bent van de allerleukste studievereniging van Utrecht? Bestel dan nu de Lustrumtrui! Je kunt nog tot vanavond 00.00 uur via dit formulier de trui bestellen. Bijkomend voordeel: hij kost dit jaar maar €10!

PBT zoekt bestuur
 
Ben je op zoek naar een leuk en uitdagend bestuursjaar aan de universiteit? Ben je geïnteresseerd in de praktische kant van theater? Dan is PBT misschien iets voor jou! Stuur een mail naar pbt@uu.nl, kom op gesprek en misschien mag jij volgend jaar het bestuur aanvullen. Hopelijk tot gauw!

Prijsvraag
 
De prijsvraag van deze maand luidt: Hoe oud is het nieuwe bestuur samen? De winnaar krijgt bij de borrel een fantAKTisch drankje en een paar punten bij de quiz!
Kom tussen 13.00 en 15.00 gezellig langs op het AKT-kantoor voor een lekker bakkie! De gezelligheid is te vinden op Kromme Nieuwegracht 20, lokaal 3.15.


Touch my all eindfeest


Het jaar is voorbij gevlogen. Op 24 juni gaan we alle andere prachtige feesten eventjes overtreffen. Het K-sjot wordt omgebouwd tot K-Mahal en daar zullen we als ware Bollywood sterren kunnen stralen tot in de vroege uurtjes. Dit laatste feest wil je niet missen dus koop snel je kaartje in het AKT-kantoor tijdens de koffie-uurtjes.

Vacature Kargadoor
 
Ben jij een filmliefhebber die het leuk vindt om die liefde te delen met anderen? Hou je er van om te discussiëren over kunst, cultuur, filosofie of maatschappelijke issues? Dan is cultureel podium de Kargadoor op zoek naar jou! Klik hier voor meer informatie!
 

EYE zomerprogramma
 
Heb deze zomer nog tijd over? dan is het programma EYE on art wel interessant om te bekijken. Met films als Lulu Marathon en het scherm als geheugen: Zuid Afrika en appartheid is het programma zeer divers en zekerde moeite waard! Wil je meer informatie over tickets en tijden? Klik dan hier.
 

Uitzwoai Borrel
 
De laatste borrel van het jaar staat weer voor de deur. Natuurlijk is de gezelligheid weer te vinden in Café De Stadsgenoot. Bovendien is het geen normale borrel, want het afzwaaiend bestuur presenteert een AKT quiz! Daarbij gaan we op de borrel flink indrinken voor het eindfeest Touch my all! Dus neem je ID en goede zin mee en tot dan!
Volg ons op Twitter voor nieuws, foto's en AKTische #fun
Like ons op Facebook voor al het nieuws rondom AKT.
there's a party in my pants
Copyright © 2015 Studievereniging, All rights reserved.

Our mailing address is:
Studievereniging
Kromme Nieuwegracht 20
Utrecht, Utrecht 3512HH
Netherlands

Add us to your address book


Klik hier als je geen fantAKTtische nieuwsbrief meer wilt ontvangen   update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp